4 gabime që Gaforrja, Akrepi dhe Peshqit bëjnë vazhdimisht në marrëdhënie.

1- Dashurohen shumë shpejt
Një karakteristikë që bashkon shenjat e ujit është emocionaliteti i fortë. Kjo, sado absolutisht e bukur dhe e pabesueshme, i shtyn ata të dashurohen shumë shpejt dhe shumë shpesh. Nuk ka asgjë të keqe me këtë, përveç se lakmia/qejfi/dashuria kalon shpejt dhe ata mund të përfundojnë duke zhgënjyer personin tjetër.
2- Ata luftojnë për të shprehur ndjenjat
Një gabim tjetër që shenjat e ujit bëjnë shpesh në dashuri është të besojnë se partneri i tyre është jashtëzakonisht emocional dhe empatik si vete ata. Ata presin që tjetri (partneri) të kuptojë menjëherë nëse ka ndonjë problem apo çështje për t'u trajtuar dhe priren të heshtin pak për gjërat që nuk u përshtaten për të mos rrezikuar, duke folur, dhe duke përfunduar në një diskutim/grindje që ata vërtet nuk duan të përballen.
3- Ndryshimi në raport me partnerin
Ky është një defekt i madh dhe në planin afatgjatë mund të përfundojë duke shkatërruar vërtet jetën e shenjave të Ujit. Kur janë në një lidhje priren të imitojnë sadopak sjelljen dhe personalitetin e partnerit, duke përfunduar duke e shtrembëruar pak natyrën e tyre për ta bërë lidhjen sa më të bukur.
4- Nuk u caktojnë kohë atyre
Një gabim tjetër i zakonshëm që bëjnë shenjat e ujit është të mos marrin kohë të mjaftueshme për veten, në vetmi për të menduar dhe rikuperuar. Peshqit në fakt janë një shenjë mjaft individualiste, por është gjithashtu e vërtetë që në një lidhje ata e braktisin plotësisht këtë aspekt për të kaluar shumë kohë me partnerin e tyre.
$ads={2}

Post a Comment

Previous Post Next Post