4 gabime që Binjakët, Peshorja dhe Ujori bëjnë vazhdimisht në marrëdhënie.

1- Të shkëputur emocionalisht

Nuk ka asnjë problem, shenjat e ajrit rrezikojnë gjithmonë të duken të shkëputura emocionalisht në një marrëdhënie. Ata janë gjithmonë të zënë duke menduar ose duke ndjekur diçka që do të donin të bënin, por kjo nuk i bën aspak partnerë të këqij. Në fakt, kur janë të përkushtuar ndaj dashurisë, priren të hapen lehtësisht me të tjerët, madje bëhen mjaft romantikë, por momentet e para do të duket se kanë gjithmonë një mur pranë tyre.

2- Dinamika e çiftit i tremb

Shenjat e ajrit nuk kanë gjasa të heqin dorë nga individualiteti i tyre, veçanërisht nëse duhet ta bëjnë këtë për t'iu përshtatur standardeve shoqërore. Për këtë arsye, në çift ata gjithmonë do t'u shmangen rregullave dhe standardeve. Nëse kërkoni një lidhje të këtij lloji, ata nuk janë partnerët më të mirë për ju, kujdes.

3- Nuk i japin rëndësi të shkuarës

Të lindurit në shenjën e ajrit priren të mendojnë shumë për të ardhmen, duke u fokusuar në atë që vjen më pas dhe si mund të shkojnë për ta arritur atë. Gjithsesi edhe kjo shkon deri aty sa mohon pak të shkuarën e tyre, duke mos i dhënë rëndësinë që meriton. Është një gabim sepse duhet nxjerrë mësime të rëndësishme nga e kaluara e një personi, nuk mund ta injorojë atë dhe të pretendojë se nuk ka ekzistuar kurrë.

4- Miqtë janë të parët

Për shenjat e ajrit, miqësia është shumë e rëndësishme dhe gjithmonë do t'u kushtojnë shumë vëmendje miqve të tyre. Kjo është një gjë e bukur dhe e rëndësishme, ata duan të jenë pranë njerëzve dhe nuk do të ketë kurrë një moment të mërzitshëm me ta në të ardhmen! Megjithatë, edhe kjo i shtyn ata që gjithmonë t'i vënë miqtë në radhë të parë, duke injoruar pak nevojat dhe dëshirat e partnerit të tyre, nëse këto përplasen me ato të mikut të tyre të vjetër.

$ads={2}Post a Comment

Previous Post Next Post