4 gabime që Demi, Virgjëresha dhe Bricjapi bëjnë vazhdimisht në marrëdhënie.

1- Jane kokëfortë për dëshirat e tyre
Shenjat e tokës në një lidhje dashurie priren të jenë gjithmonë pak kokëfortë për gjërat që dëshirojnë. Për ta kompromisi është mjaft i vështirë për t'u arritur dhe as që thuhet se do të përpiqen ta arrijnë. Është në rregull të luftoni për dëshirat tuaja, por jo nëse kjo do të thotë gjithashtu të qëndroni me partnerin tuaj në çdo situatë.
2- Pasiguria
Një gjë që shenjat e tokës nuk e menaxhojnë gjithmonë me efikasitet është pasiguria e tyre urgjente. Ata gjithmonë kanë nevojë për vërtetim për marrëdhënien dhe për veten e tyre dhe priren të preferojnë marrëdhënie ku ata gjithmonë dinë se çfarë të presin në vend që të hidhen në errësirë (ne te panjohuren) ​​dhe të shohin se si dhe ku shkojnë gjërat.
3- Të qenit i inatosur
Shenjat e tokës sigurisht që nuk janë ndër ata që zemërohen më lehtë. Është e vështirë t'i shtysh në kufijte e maksimumit dhe është edhe më e vështirë t'i shohësh të shprehin zemërimin e tyre, duke bërtitur dhe duke u inatosur. Kur kjo ndodh do të thotë se ata janë vërtet të rraskapitur ose se u është bërë një gabim shumë i madh. Në këto situata, pra, pothuajse gjithmonë përfundojnë duke mbajtur shume mëri, duke e bërë partnerin të ndjejë gabimin.
4- Frika nga ndryshimet
Me pak fjalë, Demi, Virgjëresha dhe Bricjapi janë shenja që favorizojnë shumë rutinën dhe stabilitetin. Ata kanë frikë nga ndryshimet pak, duke u prirur të largohen nga situata të reja dhe të pasigurta, si dhe nga e panjohura. Kjo frikë i çon ata të përjetojnë situata dhe marrëdhënia, me nje frenim të forte, dhe ngadalëson pak partnerin.
$ads={2}

Post a Comment

Previous Post Next Post