Çfarë do dhe çfarë të duhet në një marrëdhënie, sipas horoskopit

DASHI

Çfarë doni: Dikush që ju demonstrohet. Dikush që ju bën të ndiheni pasionant dhe i emocionuar gjatë gjithë kohës. Një trup joshës dhe një fytyrë e ëmbël. Dikush me lëvizje të buta.

Çfarë ju duhet: Një person i durueshëm dhe që fal shpejt. Një person inteligjent dhe mendjemprehtë. Dikush që nuk do t’ju lodhë. Dikush që nuk do të largohet kur gjërat të vështirësohen.

DEMI

Çfarë doni: Një ndërmjetës, skemën e tipit Nicholas Sparks. Shumë dhurata. Vëmendje të pavdekshme. Dikush që do të jetë dakord me ty dhe t’ju bëjë të ndiheni të dëshirueshëm dhe tërheqës.

Çfarë ju nevojitet: Dikush që ndan pikëpamjet tuaja. Dikush që të respekton. Një vëmendje të shëndetshme dhe dhurata. Dikush që e di se është mjaftueshëm i mirë për ju. Dikush që e di se ju jeni mjaftueshëm të mirë për ta.

BINJAKET

Çfarë doni: Një gjeni, një komedian, një person joshës. Me fjalë të tjera, shkëlqimin tuaj binjak.

Çfarë ju duhet: Urtësia për të balancuar njohuritë. Dikush me kontroll impulsi. Dikush që fal dhe të kupton. Veshë të gatshëm për të dëgjuar… për ca kohë.

GAFORRJA

Çfarë doni: Një karakter romantik. Shumë përqafime, dhurata dhe siguri. Dikush që nuk do të dëmtojë ndjenjat tuaja. Dikush që e di saktësisht se çfarë jeni duke menduar dhe atë që ju dëshironi.

Çfarë ju duhet: Dikush që do t’ju ndihmoj të ndriçoni pak. Ndershmëri, siguri, besnikëri. Dikush jashtëzakonisht i durueshëm.

LUANI

Çfarë doni: Dikush që ju tregon te miqtë e tyre. Dikush që ju bën më të njohur. Kujdes jashtë shtëpisë. Një admirues, tifozi juaj më i madh. Mbështetje të pavdekshme në çdo gjë që bëni.

Çfarë ju nevojitet: Dikush i urtë dhe i ditur. Dikush që respektoni dhe që të respekton. Dikush që është i drejtë me ju. Besnikëria dhe një person që fal. Dikush që e di vlerën në gjeste të vogla.

VIRGJERESHA

Çfarë doni: Dikush i qëndrueshëm me inteligjencë dhe sens të përbashkët. Dikush që mund t’ju japë hapësirë. Dikush që do t’ju dëgjojë dhe të pranojë kritikat tuaj.

Çfarë ju nevojitet: Dikush që do t’ju ndriçojë jetën tuaj. Dikush që nuk mërzitet dhe paksa misterioz e. Dikush që e di se kush është. Dikush që vlerëson gjithçka që ju bëni.

PESHORJA

Çfarë doni: Dikush me të cilin të jeni romantik. Estetika e çiftit të bukur. Kujdes. Një fytyrë e bukur dhe një mendje e shkëlqyer.

Çfarë ju nevojitet: Një mik i mirë. Një ndërmjetës. Dikush që nuk do të përfitojë nga ju. Dikush me të cilin mund të bisedoni vërtetë.

AKREPI

Çfarë doni: Dikush që të adhuron. I nënshtruar. Të jeni kudo i pranishëm në jetën e tyre. Përkushtim i plotë. Kontroll. Pasion.

Çfarë ju nevojitet: Një mister. Respekt. Një person që ju shtyn pak. Dikush që ju e dini që mund të besoni. Dikush që e dini se nuk do t’ju lëndojë. Besnikëri e pavdekshme. Ndershmëri.

SHIGJETARI

Çfarë doni: Një mik udhëtimi. Një person të “krisur”. Dikë trim dhe të lirë. Dikush “ekzotik”, misterioze dhe të huaj. Dikush që nuk është i interesuar në romancën e teksteve.

Çfarë ju nevojitet: Dikush që ju merr. Dikush me sens të përbashkët. Dikush që mund të falë gabimet tuaja. Pavarësia. Konsistenca. Dikë me të cilin mund të udhëtoni nëpër botë dhe mos ta urreni më pas.

BRICJAPI

Çfarë doni: Perfeksion. Besnikëri. Një mister. Një romancë që nuk nis në punë. Dikë inteligjent.

Çfarë ju duhet: Dikush që ju ndihmon ta shikoni anën më të mirë të gjërave. Me imagjinatë dhe të ri (në shpirt). Besnikëri dhe respekt. Dikush që është në rregull nëse dominohet, por nuk shtyn, influencon.

UJORI

Çfarë doni: Një shkencëtar të çmendur. Një gjeni. Një poet. Dikë për të ndarë interesat tuaja. Një mik të mirë. Liri.

Çfarë ju duhet: Pavarësi. Besim. Komunikimi i vazhdueshëm. Një mik i mirë. Një lloj inteligjence që nuk e keni.

PESHQIT

Çfarë doni: Një romancë përrallash. Një artist torturues. Dikush që doni të “rregulloni”, dikush që e shikoni si “humbës”. Dikë që është i ndjeshëm, artistik dhe poetik. Dikush që të verbon.

Çfarë ju duhet: Stabilitetit. Ndershmëri. Durim. Dikush që nuk do t’ju shtypë me këmbë. Dikush që nuk ka nevojë për ju që ta “rregulloni”. Dikush i cili gjithmonë do të presë që ju të ktheheni sërish.

$ads={2}Post a Comment

Previous Post Next Post