Horoskopi javor 2 - 8 mars Shigjetari


Dashuria: Ka shumë shqetësim në shpirtin tuaj që ju çon për të ikur nga situata statike sentimentale. Dhe disponimi i këtyre ditëve, mund të të çojë që të grindesh me të dashurin/ën tënd. Por nëse dashuria është e fortë, nëse ndjenja është e qëndrueshme, do të arrish të kalosh edhe këtë stuhi! Erosi do të vijë në shpëtim, duke ju bërë të jetoni net magjike!

Zemrat e vetmuara, nga ana tjetër, do të kenë mundësinë të fillojnë me perspektiva të reja të rëndësishme një marrëdhënie. Ka nga ata që, për më tepër, do të bien çmendurisht në dashuri si një adoleshent! Analizoni kushtet!

Puna: Një fazë hapet me perspektiva interesante. Mendja është reflektuese, e kthjellët, racionale, e gatshme për të bërë zgjedhje logjike, të diktuara nga ndjenja e përbashkët. Kush ka ndryshuar punën dhe e gjen veten duke jetuar një situatë të re në nivel profesional, do të jetë në gjendje të përshtatet me ndryshimet. Kush duhet të nënshkruajë kontrata, veçanërisht të një natyre të pasurive të patundshme, duhet të vazhdojë me kujdes të jashtëzakonshëm për të shmangur gabimet e vogla të shpërqendrimit. Si pjesë e një projekti të ri, trego veten optimist. Studioni me kujdes të gjitha lëvizjet përpara se të vazhdoni me hapin tjetër.


Post a Comment

Previous Post Next Post