Horoskopi javor 2 - 8 mars Akrepi


Dashuria: Qielli është pozitiv, i gatshëm për të garantuar surpriza të bukura, net të nxehta, të mbushura me flirte! Java do të kalojë shpejt dhe do të shënojë ndryshime të rëndësishme. Me partnerin/en tuaj, ju do të jetoni momente harmonike dhe të qetë, ku së fundi do të jeni në gjendje të sqaroni një çështje që ju ka larguar. Tani më shumë se kurrë ju do të dini se si t’i vlerësoni kënaqësitë e intimitetit, të ndjeheni mirë në familje.

Yjet tregojnë se zemrat e vetmuara në kërkim të shpirtit binjak do të jenë të kënaqur. Do të kenë takime interesante që do t’i bëjnë ditët më pak të mërzitshme.

Puna: Karriera do t’ju kërkojë më shumë angazhim se zakonisht … dhe do të jetë me të vërtetë e vlefshme. Ju do të mendoni se si të përmirësoni të ardhurat, sidomos duke pasur parasysh pritjet e buxhetuara për një kohë të gjatë. Efikasiteti dhe qëndrueshmëria do t’i japë shtysë projekteve tuaja. Mbani sytë hapur për çdo rivalitet dhe konkurrenca të pandershme që mund të lindin në zyrë dhe, mbi të gjitha, nuk duhet të mashtroheni nga kolegët. Horoskopi shpall një periudhë kur do të jeni shumë të kujdesshëm dhe të vëmendshëm. Java është ideale për të filluar planifikimin e objektivave që do të arrihen brenda disa muajve të ardhshëm.


Post a Comment

Previous Post Next Post