Horoskopi javor 2 - 8 mars Bricjapi


Dashuri: Besimi i madh në aftësitë tuaja joshëse do t’ju çojnë të tregoni se çfarë ndjeni për një person shumë kuptimplotë. Sidoqoftë, me partnerin/en, do të keni mundësinë të ndani një projekt sfidues. Komplikimi, ëmbëlsia dhe një e papritur do t’i japin ditëve tuaj kuptueshmëri. Me fjalë të tjera, dialogjet dhe emocionet do të përshtaten aq mirë për të turbulluar paqartësitë dhe diskutimet.

Beqarët mund të konsolidojnë më tej kontaktet dhe të nisin njohje të reja. Vetëm mos u nxitoni!

Puna: Kontaktet e reja ose idetë do të hapin rrugën për bashkëpunime që mund të bëhen shumë produktive. Karriera kërkon angazhim dhe sakrificë. Mos u zhgënjeni nëse jeni shumë i lodhur në fund të mbrëmjes. Së shpejti do të lulëzojnë promovimet dhe lavdërimet. Horoskopi zbulon se planetët do të duken me sy dashamirës për t’ju ndihmuar ju për të arritur ëndrrat tuaja në sirtar.


Post a Comment

Previous Post Next Post