Horoskopi javor, 10 - 16 shkurt Ujori


Dashuria: Horoskopi këtë javë shpall një dëshirë të fortë për shkelje për shumë nga shenjat. Kureshtja juaj mund të të çojë përtej kalimit të thjeshtë të shikimeve dhe mund të shkaktosh xhelozi të keqe. Dëshira për të bërë njohje të reja do të jetë në qendër të Ujorëve që mund të hyjë edhe në marrëdhëniet më të qëndrueshme.

Puna: Gjithçka duket se po shkon mirë në punë, që nga fillimi i javës do të ketë mundësi të reja për tu kapur në ajër. Energjia që vendasit e shenjës do të kenë do të shpenzohen mirë në punë dhe do të sjellin përfundimin e asaj që është caktuar.


Post a Comment

Previous Post Next Post