Horoskopi javor, 10 - 16 shkurt Bricjapi


Dashuria: Dashuria do të kthehet të jetë pozitive dhe e qetë dhe çdo diskutim ose keqkuptim do të mënjanohet. Të gjitha dyshimet që keni pasur tani duken vetëm një kujtesë e largët. Takime të reja interesante mund të paraqiten për beqarët dhe shumë mundësi për të gjetur dashurinë e vërtetë.

Puna: Falë qëndresës tënde mund të merrni rezultate të shkëlqyera në disa çështje të punës. Të enjten dhe të premten do të jenë ditët më fatlume për të ndërmarrë investime të reja dhe për të hedhur themelet për projekte të reja. Kohë e mirë për të filluar aktivitetet në mënyrë të pavarur.


Post a Comment

Previous Post Next Post