Horoskopi javor, 10 - 16 shkurt Shigjetari


Dashuria: Venusi në pamje të mirë do të bëjë që ju të kaloni këtë javë me kujdes. Një frymë risi dhe gëzimi do t’ju bëjë tolerantë dhe të vetëkënaqur ndaj të dashurve. Për t’ju bërë të vendosur mirë është edhe Jupiteri, i cili me praninë e tij do të inkurajojë shfaqjen e marrëveshjeve të reja. Edhe ata që kanë mbyllur një histori mund të shohin përreth për të gjetur shpirtin binjak!

Puna: Puna nuk do të jetë shumë e kënaqshme në fillim të javës, por nga e mërkura do të ketë një përmirësim në humor dhe një rritje të energjisë që do t’ju lejojë të mbyllni negociatat dhe biznesin me rëndësi të konsiderueshme. Dhe nëse vendosni të pushoni në fundjavë ju do të bëni zgjedhjen e duhur!


Post a Comment

Previous Post Next Post