Horoskopi javor, 10 - 16 shkurt Akrepi


Dashuria: Java do të fillojë në heshtje dhe me Venusin e pafavorshëm ju mund të keni më shumë diskutime si në familje dhe me partnerin/en. Gjërat do të jenë më mirë të mërkurën, kur momentet e qetësisë do të kthehen në jetën tuaj. Edhe beqarët do të jenë paksa të rënë moralisht, por së shpejti do të ketë lajm të mirë!

Puna: do të jeni të zymtë dhe të heshtur, jo të prirur për dialog edhe në vendin e punës. Do të gjeni një ekuilibër të caktuar dhe do t’ju lejojë të ndizni zemërimin tuaj pa dëmtuar askënd. Mbajtja e mendjes së zënë për ju është e rëndësishme kur mund të merrni kënaqësi të bukura, madje edhe të papritura.


Post a Comment

Previous Post Next Post