Horoskopi javor, 10 - 16 shkurt Peshorja


Dashuria: Një javë shumë e qetë, si në punë ashtu edhe në dashuri, çdo gjë duket sikur po shkon mirë. Partneri/ja për ju përfaqëson një pikë fikse në të cilën duhet të llogaritet dhe mbi të cilën duhet të derdhni çdo vëmendje. Për ata që janë vetëm, një takim i ri interesant mund të shfaqet gjatë javës.

Puna: E hëna pozitive për ambientin e punës, ju mund të merrni lajme të mira rreth projekteve ose iniciativave në progres që janë pranë zemrës suaj. Megjithatë, nuk do të mungoj ndonjë stres pune për shkak të angazhimeve të ndryshme që do të duhet të përballeni gjatë gjithë javës. Çojeni veten në një fundjavë relaksuese.


Post a Comment

Previous Post Next Post