Horoskopi javor, 10 - 16 shkurt Gaforrja


Dashuria: Java do të fillojë shumë pozitivisht: mes të martës dhe të mërkurës, një lajm i mirë mund të arrijë, edhe nëse është i papritur. Nëse situata juaj sentimentale nuk ju kënaq, bisedoni me partnerin/en tuaj dhe vendosni nëse është e përshtatshme të vazhdoni marrëdhënien tuaj ose nëse është e mundur të ndërpritet. Beqarët do të angazhohen në aventura të reja!

Puna: Në frontin e punës planetet mund të krijojnë situata të pakëndshme dhe të bllokojnë projektet. Saturni dhe Dielli në kundërshtim nga mesi i javës me siguri nuk ndihmojnë në zgjidhjen e keqkuptimeve. Megjithatë, jini të fortë dhe rezistoni, veçanërisht në fundjavë kur do shfaqen shumë polemika. Dhe në atë rast do të ishte më mirë të mbani gojën të mbyllur!


Post a Comment

Previous Post Next Post