Horoskopi javor, 10 - 16 shkurt Luani


Dashuria: Këtë javë mund të jetoni momente të mrekullueshme, yjet kompensojnë periudhën negative të punës me ditë për t’u përqafuar me ndjenjat e mira. Veçanërisht në fundjavë ju mund t’i kushtoheni partnerit/es dhe të merrni vëmendjen e dëshiruar. Përputhje të shkëlqyeshme për beqarët, yjet janë në favorin tuaj!

Puna: Të hënën dhe të martën do të jetë paksa një ditë e zënë, por duke filluar nga e mërkura kjo mund të fillojë me një lehtësim të ngadalshëm. Nëse diçka në punë nuk shkon sipas dëshirës, do ta kuptoni se kjo periudhë negative do të kalojë së shpejti. Kini kujdes, sidoqoftë, në miqësitë profesionale: disa mund të jenë tërësisht fals.


Post a Comment

Previous Post Next Post