Horoskopi javor, 10 - 16 shkurt Binjakët


Dashuria: Venusi do të jetë i favorshëm deri në mes të javës, por në fundjavë mund të ketë disa grindje apo keqkuptime në marrëdhëniet në çift. Ata që kanë dyshime për personin pranë tyre do të kenë mendime dhe pasiguri të dyta, të cilat do të ndikojnë në gjendjen shpirtërore. Fillon për beqarët një kohë e të mirë për të bërë miq të rinj.

Puna: Duhet të përfitoni nga fillimi i javës për t’u marrë me disa llogari të papaguara në punë. Është gjithashtu një kohë e mirë për të zgjidhur çështjet burokratike që ju kanë tërhequr për një kohë të gjatë. Eliminoni gjithçka që ju shqetëson dhe ju do të punoni edhe më mirë. Një klimë më e qetë favorizon përqendrimin.


Post a Comment

Previous Post Next Post