Pajtueshmëria në çift mes Virgjëreshës dhe Luanit

Marrëdhënia e dashurisë mes Luanit dhe Virgjëreshës rezulton të jetë, të paktën në fillim, mjaft e vështirë për t'u menaxhuar, duke qenë se dy shenjat duket se nuk kanë asnjë bazë të përbashkët. Jemi përballë një marrëdhënieje që do të evoluojë me kalimin e kohës.

Luani është ekstrovert, karizmatik , vazhdimisht autoritar dhe shpesh agresiv. Virgjëresha, përkundrazi, është analitike dhe introverte dhe ka përshtatshmëri më të madhe se partneri i tyre.

Pavarësisht këtyre dallimeve thelbësore, kur arrijnë të pajtojnë personazhet e tyre përkatës, dy shenjat mund të krijojnë një lidhje të mrekullueshme. Siç ndodh gjithmonë, në fillim dalin në dritë vetëm defektet: supozimi i Luanit, hiperkriticizmi i Virgjëreshës. Por me kalimin e kohës, fillojnë të shfaqen edhe cilësitë që i dallojnë dy të dashuruarit dhe lidhja do të fillojë të marrë një karakter të fortë dhe domethënës.

Ndikimi i Luanit ndihmon për ta bërë Virgjëreshën më të shkujdesur dhe spontane ; nga ana tjetër, Virgjëresha ndihmon partnerin Luan të kontrollojë agresionin e tij dhe të përqendrohet më shumë në forcën e tij intelektuale. Për më tepër, ka shumë të ngjarë që me zhvillimin e ndjenjës së dashurisë dy të dashuruarit të jenë në gjendje të kontrollojnë edhe defektet e tyre përkatëse: Virgjëresha mëson të jetë më pak e/i hidhur dhe kritike, ndërsa Luani zhvillon një farë ndjeshmërie ndaj nevojave të të tjerëve.

Luani është nën ndikimin e Diellit, ndërsa Virgjëresha është nën ndikimin e planetit Mërkur. Dielli nxjerr dritë dhe energji dhe është një burim jete për gjithçka rreth tij. Virgjëresha është shumë e ndjeshme ndaj problemeve të njerëzve të tjerë dhe priret të marrë iniciativën vetëm pasi ta ketë vlerësuar situatën sa më mirë. Edhe pse është shumë e vështirë për të që ta pranojë hapur, Luani ndihet shumë i qetësuar nga natyra e qetë dhe e ekuilibruar e Virgjëreshës, e cila, nga ana tjetër, e ndikuar nga partneri i saj/tij, mund të përfundojë duke adoptuar një sjellje më spontane dhe autentike, pa u fshehur pas kursim i zakonshëm.

Luani është një shenjë zjarri, ndërsa Virgjëresha është një shenjë e Tokës . Shenja e Luanit tenton të ndërmarrë një projekt, pa menduar fare për pasojat dhe duke e lënë veten të udhëhiqet nga ekstrakti i tij. Virgjëresha, nga ana tjetër, është shumë më konkrete; e interesuar për rezultatin, ajo vepron vetëm pasi të ketë arsyetuar për pasojat e përpjekjeve të saj.

Luani është një shenjë fikse, ndërsa Virgjëresha është një shenjë e ndryshueshme. Virgjëresha është një punëtore e palodhur dhe në kohën e lirë i pëlqen t'i përkushtohet interesave të saj të shumta. Luani, nga ana e tij, ka një nevojë absolute për t'u ndjerë gjithmonë si protagonist, priret të marrë gjithmonë komandën dhe rrallë i përkulet vullnetit të të tjerëve. Mendja e shëndoshë dhe përshtatshmëria e Virgjëreshës shmang përplasjet e panevojshme brenda çiftit, i cili kështu arrin të shquhet për kompetencën e tij absolute sa herë që ka një qëllim për të pushtuar.

Cili është aspekti më i mirë i marrëdhënies Luani dhe Virgjëresha?

Forca e marrëdhënies Luan-Virgjëreshë është aftësia që të dy kanë për të punuar në harmoni si një ekip i vërtetë. Luani frymëzon besim dhe admirim, falë guximit, shkathtësisë dhe entuziazmit të tij tërheqës. Virgjëresha është e lumtur që mund të kontribuojë në lavdinë e partnerit të tyre, pavarësisht se zë një pozicion më të izoluar. Mënyra e kundërt e qasjes ndaj jetës e bën këtë lidhje të fortë dhe të plotë në çdo aspekt./Horoskopi.vip

Post a Comment

Previous Post Next Post