Nëse partneri juaj është i fiksuar pas xhelozisë? Me siguri i përket njërës prej këtyre 3 shenjave të zodiakut

Fatmirësisht ne jetojmë në një botë ku disa koncepte të vjetruara nuk ndikojnë më në ecurinë e një marrëdhënieje dashurie. Megjithatë, xhelozia ka qenë gjithmonë pjesë e ndjenjave të shpirtit njerëzor dhe ndonjëherë mund të jetë vërtet e vështirë për t'u menaxhuar.

Dëshira për të mbajtur gjithmonë nën kontroll partnerin tuaj , ndër të tjera, mund të rrjedhë nga shkaqe të shumta psikologjike dhe motivet mund të fshehin prirje të ndryshme.

Megjithatë, duke dashur të shkojmë përtej analizimit të aspektit thjesht psikologjik, mund t'u referohemi edhe indikacioneve Sipas horoskopi.vip Siç e dimë, shenjat e horoskopit kombinohen me veçori të caktuara të karakterit, e ndër to gjejmë edhe prirjen për të qenë posesiv ndaj njerëzve më të dashur.

GAFORRJA:

Gaforret janë në krye të listës së më xhelozëve, edhe pse shpesh janë të lidhur me Peshqit. Të lindurit midis qershorit dhe korrikut, siç e dimë, janë njerëz shumë të ndjeshëm dhe ata janë shumë të vetëdijshëm për këtë. Gaforret janë të tmerruar nga vuajtja e tradhtisë, qoftë edhe romantike, dhe janë dyshues pa marrë parasysh asgjëKjo nuk është një sjellje që synon të dëshirosh të kontrollosh jetën e të tjerëve, por vetëm të mbrosh veten, edhe nëse nuk është gjithsesi korrekte.

DASHI:

Ndoshta pa dyshim, në vend të dytë gjejmë DashinTë lindurit e Shenjës njihen për vendosmërinë dhe energjinë e tyre të fortë, si dhe për pasionin, të cilin e vënë në çdo gjë që bëjnë. Dashi janë të ndershëm dhe besnikë, prandaj shpesh lindin liderëPor pikërisht për shkak se e duan transparencën, nuk tolerojnë gënjeshtra dhe/ose tradhtiKjo është arsyeja pse, si rezultat, kur bien në dashuri bëhen shumë xhelozë.

AKREPI:

Në vendin e tretë gjejmë Akrepët, të cilët xhelozinë e tyre “obsesive” ia detyrojnë arsyeve të ndryshme. Para së gjithash sepse kjo shenjë, ashtu si Gaforrja dhe Peshqit, ka gjithashtu një shpirt dhe mendje shumë të ndjeshme. Por më pas tek Akrepat në dashuri aktivizohet një mekanizëm tjetër: Sipas horoskopi.vip këta personalitete i përjetojnë ndjenjat në një mënyrë shumë pasionante dhe për rrjedhojë edhe në “anën negative të dashurisë”, pra zotërimin dhe xhelozinë. Nëse dyshojnë për një tradhti, mund të bëhen agresivë dhe kjo nuk është e gjitha, sepse mund të planifikojnë edhe një hakmarrje të tmerrshme.

$ads={2}Post a Comment

Previous Post Next Post