3 shenjat më të paqëndrueshme në dashuri

Jeta jonë e dashurisë nuk shkon gjithmonë në rrugën e duhur. Shumë shpesh përfundojmë duke iu afruar njerëzve që na mbushin me iluzione dhe që kurrë nuk e dinë se çfarë duan në të vërtetë në dashuri . Të qenit pranë tyre shkakton tek ne gjendje ankthi dhe na bën të dyshojmë se kush jemi: duhet të jemi shumë të kujdesshëm.

Nëse jeni të dashuruar ose të paktën po dilni me dikë që nuk ju jep kurrë siguri të mjaftueshme , ky person ndoshta ka lindur nën shenjën e Gaforres, Shigjetarit ose Binjakëve. Jeni i befasuar? Le të zbulojmë më shumë për karakteristikat e këtyre shenjave dhe çfarë i bën ato veçanërisht "të papërshtatshme" për të filluar një marrëdhënie.

GAFORRJA:
Një shenjë jashtëzakonisht emocionale e ujit. Fakti që kjo shenjë e lë veten të rrëmbehet lehtësisht nga ndjenjat e saj nuk është saktësisht një shënim pozitiv. Në pamje të parë, Gaforrja duket shumë e përfshirë dhe e vendosur për të rrënjosur sigurinë tek partneri i tyre, por pas një kohe ata zbulojnë veten se si janë në të vërtetë: të çekuilibruar dhe të paqëndrueshëm.

SHIGJETARI:
Kjo shenjë është në të gjitha aspektet ajo që mund të përkufizohet si një "dashnor latin". Edhe pse ai kurrë nuk përmbahet kur ndjenjat e tij janë në rrezik, shigjetari kurrë nuk di t'i japë shumë siguri personit tjeter që ka në krah. Ata që po dalin me një Shigjetar e gjejnë veten gjithmonë të varur nga një fije dhe mbi të gjitha duhet të jenë të gatshëm të debatojnë shumë shpesh. Kjo shenjë, sidomos kur është nën stres, është një bombë me sahat dhe mund të shpërthejë në çdo moment. 

BINJAKET:
Së fundmi janë Binjakët, të cilët vazhdimisht ndryshojnë mendje. Të jesh me një person të lindur në këtë shenjë nuk është aspak e lehtë: duhet të jesh gjithmonë në gatishmëri dhe të përgatitesh për ndryshimet e papritura të humorit.

$ads={2}

© Të gjitha të drejtat e rezervuaraPost a Comment

Previous Post Next Post