Pajtueshmëria midis Demit dhe Akrepit

Akrepi dhe Demi janë dy shenja polare të kundërta që shkojnë shumë mirë së bashku.

Pajtueshmëria mes Demit dhe Akrepit është në një nivel të shkëlqyer.Janë dy shenja të kundërta që ndjejnë një tërheqje të fortë ndaj njëri-tjetrit dhe që ndajnë dëshirën për të përjetuar intensivisht ndjenjat. Nuk ka dyshim që çifti i formuar nga dy persona Demi dhe Akrepi do ta jetojnë këtë eksperiencë afektive si një ëndërr të bukur.

Si Akrepi ashtu edhe Demi e japin veten plotësisht nëse mendojnë se janë reciproke. Secili e di instinktivisht se çfarë i nevojitet tjetrit dhe secili ka atë që duhet për ta ofruar. Të dy e dinë se ndjenjat e tyre ia vlen të luftohen, duke i kultivuar me dashuri dhe bujari, në mënyrë që bashkimi i tyre magjik astral të zgjasë me kalimin e kohës.

Tërheqja që ekziston mes Demit dhe Akrepit është e ndërsjellë dhe do të shfaqet me fuqi të plotë që në rastin e parë. Nuk do të jetë e lehtë t'i rezistoni tundimit për t'u njohur më mirë me njëri-tjetrin. Të jetosh së bashku do të jetë një përvojë interesante dhe pak gjëra mund të errësojnë bashkëfajësinë e tyre, duke përfshirë karakterin kokëfortë të të dyve, që mund të vendosë njëri kundër tjetrit.

Me pak fjalë, duket se edhe mes këtyre dy të dashuruarve, ligji i lashtë i të kundërtave bën mrekulli. Elementet e tyre natyrore plotësojnë shumë mirë njëri-tjetrin. Në të vërtetë, ashtu si toka e Demit ka nevojë për ujë për t'u bërë pjellore dhe e mbushur me jetë, ashtu edhe uji i Akrepit ka nevojë që toka të rrjedhë dhe të rrjedhë në rrugën e saj.

$ads={2}Post a Comment

Previous Post Next Post