Pajtueshmëria midis Demit dhe Shigjetarit

Marrëdhënia mes Shigjetarit dhe Demit mund të jetë e ndërlikuar dhe e vështirë.

Pajtueshmëria midis Demit dhe Shigjetarit është në një nivel të mesatar. Demi është një shenjë fikse e tokës që nuk i pëlqen ndryshimet, për më tepër, duhet të ketë një çati të sigurt mbi kokën e tij, ndërsa Shigjetari është një shenjë zjarri e ndryshueshme që lëviz me shpejtësi të plotë, gjithmonë në kërkim të aventurave dhe lirisë.

Afinitetet mes Demit dhe Shigjetarit nuk janë të shumta, pasi janë shenja që kanë personalitete shumë të ndryshme. Demi është shumë funksional dhe mbështetet shumë tek realiteti, pra tek gjërat që mund të shohin dhe prekin. Shigjetari, nga ana tjetër, pëlqen një mënyrë jetese të bazuar veçanërisht në filozofinë e lirisë dhe pavarësisë.

Ato nuk ekzistojnë, pra, njerëzit më të ndryshëm nga njëri-tjetri siç janë Demi dhe Shigjetari. E para sundohet nga Venusi, perëndesha e bukurisë, e cila e bën atë të durueshëm dhe të sigurt, duke kërkuar gjithmonë qetësi dhe rehati. Jupiteri është guvernatori i planetit të Shigjetarit, i cili e nxit atë të largohet nga shtëpia për të përjetuar një mijë aventura dhe për të eksploruar territore të reja.

Mund të funksionojë fillimisht por pa sukses, pasi që në shikim të parë, Shigjetari bie në dashuri me praninë magjepsëse të Demit. Mbi të gjitha vlerëson anën e tij praktike dhe dëshirën për të gëzuar bashkë me partnerin. Nga ana e tyre, Demi është i magjepsur nga ky person i gëzuar dhe pozitiv. Së bashku ata mund të përjetojnë momente vërtet të paharrueshme. por nuk do te zgjase shume.

$ads={2}Post a Comment

Previous Post Next Post