4 shenjat e horoskopit që janë fqinjët më të tmerrshëm

Nëse keni pasur ndonjëherë fqinjë të këqij, e dini se sa e tmerrshme mund të jetë. Ka shumë faktorë që e bëjnë një fqinj të tmerrshëm. Dhe katër shenjat e mëposhtme kanë karakteristikat që ne të gjithë përpiqemi t’i shmangim kur gjejmë një shtëpi të re.

DASHI

 

Dashi mund të jetë fqinj i keq sepse bien në konflikt pa u menduar mirë. Nëse fqinji i tij parkon në vendin e tij ose shkel pronën e tij në ndonjë mënyrë, dashi ka të ngjarë t’i bërtasë dhe të luftojë pa i dhënë kurrë një shans fqinjit për të shpjeguar ose korrigjuar situatën.

 

BINJAKET

 

Binjakët mund të jenë fqinjë të këqij për shkak të të gjitha festave intensive që bëjnë. Ndoshta do të ftojnë të gjithë fqinjët në festë, por ndonjëherë kjo nuk i përmirëson gjërat. Nuk është se binjakët po përpiqen qëllimisht të mërzitin fqinjët e tyre me muzikë të lartë dhe bujë, ata thjesht po përfshihen në gjëra të tjera si të sigurohen që të gjithë të kalojnë mirë dhe të mos bëjnë gjëra që mund të jenë të bezdisshme.

 

SHIGJETARI

 

Në shumë aspekte, shigjetari është një fqinj i mirë, miqësor, i shoqërueshëm dhe i sinqertë. Ajo që e bën atë një fqinj të keq është se ai është i pakujdesshëm dhe mund t’i lërë kafshët shtëpiake të hyjnë në kopshtet e njerëzve të tjerë, të ketë festa që janë shumë vonë për t’i përfunduar ose mund të jenë në kundërshtim me detyrimet e përbashkëta kur jeton në ndërtesa banimi.

 

AKREPI

 

Disa Akrepë kanë një problem të vërtetë për t’u besuar njerëzve, kështu që ata nuk janë fqinjët më miqësorë. Ata nuk mund të marrin pjesë në asnjë aktivitet të lagjes. Akrepët mund të zemërohen dhe të mbajnë mëri, kështu që nëse një fqinj u ka bërë diçka vite më parë, ata do të kenë mëri ndaj tij. Nuk është e pazakontë që akrepi të hakmerret ndaj një fqinji në mënyrë tinëzare, disa muaj pas zënkës.


$ads={2}
Post a Comment

Previous Post Next Post