3 shenjat e horoskopit që lidhen më shumë me të dashurit e tyre

Megjithëse mund të jenë emocionuese, lidhjet e rastësishme nuk janë gjithmonë aq të drejtpërdrejta sa kishin parashikuar të dyja palët. Teksa disa njerëz janë të pavarur dhe kërkojnë liri nga lidhjet e një marrëdhënieje konvencionale, të tjerët janë për fat të keq emocionalisht të ngjitur pas takimit të tyre romantik. Këta të fundit tentojnë të përjetojë ndjenja të qëndrueshme pas një dëshire. Hidhini një sy shenjave të yjeve që lidhen me të dashurit e tyre pas përplasjeve të rastësishme.

PESHQIT

Edhe pse njerëzit e shenjës së Peshqve priren të favorizojnë lidhjet e gjata, thyerja e zemrës i detyron ata të vlerësojnë duke provuar gjëra të reja. Këmbëngulin për të adoptuar një qëndrim të ri të guximshëm, ata përpiqen të kenë një përplasje pas përfundimit të një romance. Rrallëherë u mungojnë ish-partnerët e tyre, sepse janë aq të përqendruar në të tashmen, saqë shpesh zhvillojnë lidhje me të dashurin e tyre të ri dhe kalojnë në një romancë të qëndrueshme.

GAFORRJA

Gaforret shpesh i ndajnë ndjenjat e tyre me miqtë e rinj kur janë të lënduar pas një ndarjeje me një të dashur. Dhe si rezultat, ata zakonisht përfundojnë duke qenë mjaft të lidhur me individë të tjerë. Kjo shenjë lëviz me shpejtësi për të krijuar lidhje të reja dhe për të lënë të shkuarën. Por kur ‘zjarri’ i tyre kthehet në një lidhje, ata janë të pavetëdijshëm.

LUANI

Edhe pse u pëlqen të mendojnë për veten si individë të shkujdesur që nuk mund të lidhen, Luanët duan të ndihen të përkëdhelur dhe t’i kushtohet vëmendje e veçantë. Pra, edhe pse Leo provon dorën e tyre në një lidhje, ata përshtaten në një situatë edukative me një partner ose partnere me të cilën patën një takim vetëm një natë.

$ads={2}Post a Comment

Previous Post Next Post