Astrologji plus: Shenja e Peshqve në familje

Astrologjia na tregon disa anë të karakterit tonë, në varësi të shenjës sonë të horoskopitLe të analizojmë Shenjën e Peshqve dhe cilat janë karakteristikat e tij të veçanta në kontekstin e marrëdhënieve familjare: ja si paraqitet ajo në rolin e burrit, gruas, prindit, gjyshit, djalit apo vajzës .

Si Bashkëshort

Ai është një bashkëshort i dashur dhe romantik dhe i tillë mbetet edhe pas martesës. Atij i pëlqen të kujdeset për partneren e tij dhe shpesh mishëron rolin e infermierit të Kryqit të Kuq. Mirëpo, ndonjëherë e tepron me gënjeshtra me qëllime të mira, të cilat as që i kujtohen. Kjo është thika me dy tehe e imagjinatës së tij.

Si Bashkëshorte 

Gruaja e Peshqve di të jetë një grua shumë e nënshtruar, gjithmonë e disponueshme për të kënaqur partnerin e saj me natyrshmëri dhe sensualitet. Ajo është një grua kërkuese dhe ankuese, por ajo di si të marrë vëmendjen që dëshiron dhe përdor armë shumë provokuese për ta bërë këtë.

Si Baba,

Babai i Peshqve është mjaft i frikësuar, por përpiqet të mos ua kalojë ankthet dhe shqetësimet fëmijëve të tij. Nga të gjithë baballarët e Zodiakut, ai është ndoshta më i butë dhe më i etur për t'u përqafuar. Ngurtësohet kur nuk ndihet mjaftueshëm. Ai shpesh u kushton shumë kohë fëmijëve të tij.

Si Nënë,

Gruaja e Peshqve mund të jetë një nënë shumë e kujdesshme, por ruajtja e një niveli të lartë të vëmendjes nuk është një nga karakteristikat e saj kryesore. Është ajo që humb fëmijët e saj në supermarket ose harron se duhet të shkojnë në një udhëtim shkollor. Ajo është gjithashtu nëna më bujare e Zodiakut.

Si Fëmijë

Fëmijët e lindur nën shenjën e Peshqve shpesh sillen si koalë të vegjël dhe priren të qëndrojnë gjithmonë të lidhur me prindërit e tyre. Ata kanë nevojë për përqafime dhe dashuri edhe kur rriten, edhe pse shpesh, me kalimin e viteve, janë ata që kujdesen për prindërit e tyre. Ata janë fëmijë të çmuar.

Si Gjysher

Peshqit gjyshërit mund ta bëjnë fëmijërinë e nipërve të tyre një përrallë. Ata kanë një vizion romantik të jetës dhe e përcjellin atë në një mënyrë shumë imagjinative, me histori të largëta, por të këndshme për dëgjuesin. Ata pëlqejnë të bëjnë shëtitje të gjata buzë detit ose liqenit edhe kur rriten.

Si Motër/Vëlla

Peshqit motrat dhe vëllezërit kërkojnë shumë vëmendje dhe derisa ta marrin atë, ankohen në një mënyrë shumë delikate që vetëm ata që janë rritur me ta mund ta kuptojnë. Ata shpesh kanë nevojë të ngushëllohen, të mbrohen dhe të kujdesen për to, por ata vetë janë gjithmonë të gatshëm të mbështesin të tjerët.

$ads={2}
Post a Comment

Previous Post Next Post