Shenjat e horoskopit që nuk pranojnë ndarjen në një mardhënie

Në shumë raste, të jesh i lënë do të thotë t'i japësh fund një marrëdhënieje në mënyrën më të keqe të mundshme, mbi të gjitha sepse nuk përfshin vullnetin tonë, por shpeshherë lidhet me vendimin e palës në detyrë. Dhe nëse pothuajse në asnjë rast lënia nuk korrespondon me diçka pozitive ose të lehtë për t'u pranuar, në disa raste shfaqet një problem real, pasi për shumë profile të personazheve, përfshirë edhe shenjat e zodiakut , është pothuajse e pamundur të pranohet, për arsye të ndryshme.

UJORI

Ujori përfaqëson një profil të urtë dhe mesatarisht të lehtë për t'u kuptuar: ai nuk është një personalitet shumë "i egër", por përkundrazi ose "elastik", me përjashtim të marrëdhënieve të ngushta dhe atyre sentimentale: Ujori përfundon "duke u mbështetur emocionalisht" shumë tek marrëdhënia e dashurisë, dhe nëse kjo merr fund jo me vullnetin e tij, mund të kalojnë muaj pa gjetur qetësi, madje duke fajësuar veten edhe më shumë se ç'duhet. Ujori ka nevojë për normalitet dhe shpesh kjo nuk korrespondon me ndryshimet e papritura në jetën e dikujt.

GAFORRJA

Është një shenjë që i korrespondon edhe një personaliteti të ndjeshëm, por edhe më të ngurtë: një marrëdhënie dashurie për Gaforren do të thotë para së gjithash mbështetje reciproke dhe nuk trembet nga ndryshimi i zakoneve aq sa nga mospranimi i rolit të një partneriGaforrja, megjithatë, është më e gatshme të sigurojë që marrëdhënia nuk mund të përfundojë pa një përpjekje të fundit.

BRICJAPI

Bricjapi nuk është aq i lidhur me çdo marrëdhënie shoqërore dhe dashurie sa mund të duket: ai korrespondon me një profil karakteri shumë centralizues, i cili, nëse lihet të veprojë, është gjithashtu tolerant ndaj jetës private. Bricjapi gjithashtu mund të bjerë dakord për përfundimin e një marrëdhënieje, por ai duhet të jetë ai që do të marrë meritën: të largohesh nga një Bricjap do të thotë "ta bësh armik" para së gjithash si çështje parimore.

$ads={2}

Post a Comment

Previous Post Next Post