Lilith (hena e zeze) në shenjen e Luanit 2023: duke kërkuar njohje.

Nga data 8 janar deri me 3 tetor 2023 ( hena e zeze) Lilith do të jetë në tranzit në shenjën e Luanit. Për çfarë është ky hap evolucionar? Cilat janë efektet e mundshme per gjitha shenjat?
Lilith në tranzit.
Tranziti i Lilith zgjat rreth 9 muaj për çdo shenjë, kështu që çdo 9 vjet ose më shumë ajo kthehet në pozicionin tonë të lindjes. Funksioni i tij në tranzit është të nxjerrë në pah aspekte të humbura, të fshehura, të harruara të jetës sonë.
Lilith dridhet nga inati, çliron emocione të ndrydhura, krijon një lumë emocionesh që shpesh na bëjnë të sillemi në mënyrë të ekzagjeruar dhe jo shumë racionale. Efekti i tij në tranzit është veçanërisht i rëndësishëm kur arrin me anë të lidhjeve pika të rëndësishme të grafikut tonë të lindjes si planetët, veçanërisht ato personale (nga Hëna në Mars), ose shtëpitë kardinale (Asc/Disc, MC dhe FC).
Tranziti i Lilith në shenjen e Luanit 2023.
Le të shkojmë në këtë pikë për të parë kuptimin e kalimit të këtij viti aktual.
Lilith tek Luani na flet për vetëvlerësimin , për guximin , por mbi të gjitha për kërkimin e njohjes . Është një pozicion veçanërisht intensiv dhe sfidues. Nëse shenja e Luanit drejtohet nga Dielli dhe funksioni i saj kryesor është kërkimi i një shkëlqimi, një esencë e veçantë, prania e një pike të errët dhe jo lehtësisht të dallueshme si ajo e Lilith-it, krijon një përplasje të jashtëzakonshme energjie.
Energjia luanit ka një nevojë të natyrshme për t'u manifestuar, ndërsa Lilith preferon të qëndrojë në Hije, e gatshme të shfaqet kur e presim më pak dhe në mënyrën më pak të parashikueshme. Tranziti i Lilith në Luan nxjerr në pah anën e fshehtë të secilit prej nesh, atë pjesë që në mënyrë të pavetëdijshme pretendon të shihet, njihet dhe dashurohet. Në të njëjtën kohë Lilith tek Luani zbulon frikën se nuk mund të pranohemi ashtu siç jemi në të vërtetë.
Prandaj, kjo lëvizje astrale mund të gjenerojë tension dhe acarim, veçanërisht nëse kemi planetë ose të njëjtën Lilith të lindjes në këtë shenjë. Mund të provokojë një dëshirë për të dalë me çdo kusht, një ndjenjë zemërimi që do të donte të shpërthente dhe t'i thonte botës: "Unë jam këtu, pse nuk më sheh?"
Dhe sa më shumë që dikush përpiqet të tërheqë vëmendjen te vetja, aq më e madhe është ndjenja e mosnjohjes, aq më e madhe lind ndjenja e pafuqisë. Bota mund të duket armiqësore ose e pandjeshme ndaj nesh, por është perceptimi ynë i brendshëm, në realitet - nëse reflektojmë mbi të - secili thjesht ndjek rrugën dhe rrugën e vet.
Çfarë kërkon Lilith ( hena e zeze) nga ne në Luan.
Ftesa evolucionare e kalimit të Lilith-it në Luan nuk është në fakt ajo e tërheqjes fëmijërore të vëmendjes te vetja, e kërkimit të njohjes së jashtme, por ajo e shikimit të vetvetes nga afër dhe njohjes së natyrës sonë të vërtetë, Diellit i cili - pavarësisht gjithçkaje negative apo e vështirë mund të ndodhë. tek ne - fshihet brenda nesh. Lilith sillet në mënyrë të ekzagjeruar kur ndihet e “përjashtuar”, kështu që nuk ka nevojë të bëjmë një skenë apo të hedhim helm ndaj atyre që presim të njohin një vlerë që nuk e shohim as te vetja.
Lilith në Luan na flet që të rikuperojë një besim që menduam se kishte humbur dhe na fton të vazhdojmë rrugën tonë në një mënyrë të guximshme dhe të pavarur.
Si një fakt i fundit që duhet mbajtur parasysh, ditët rreth 17 gushtit 2023 do të jenë veçanërisht intensive dhe zbuluese , kur Dielli dhe Lilith ( hena e zeze) do të jenë në lidhje.
$ads={2}


Post a Comment

Previous Post Next Post