Beni Kujdes nga shenjat më negative të zodiakut!

Në shumë raste, qëndrimi ndaj një situate është gjithçka, ose pothuajse gjithçka, pasi një personalitet pesimist në mënyrë të pashmangshme do të përfundojë duke ndikuar në një situatë specifike, por edhe në tendencën e përgjithshme. Këta nuk janë domosdoshmërisht njerëz pesimistë , pasi ata që janë negativë mund të jenë gjithashtu negativë për shkak të maturisë ose largpamësisë së tepërt, sikur "të menduarit keq" në njëfarë kuptimi mund t'i shpëtojë ata nga tronditja ose zhgënjimi i një situate të keqe. Nuk janë të gjithë njësoj, por edhe negativet janë të spikatura dhe të theksuara nga shenjat e horoskopit. 

DEMI

Negativ në një mënyrë jokonvencionale: ata janë mesatarisht optimistë, por vetëm për sa kohë që gjërat shkojnë sipas planit, përndryshe Demi e lë veten të kapur nga mendimet negative dhe në atë moment gjithçka konceptohet tashmë si një lloj dështimi personal, edhe kur njëfarë konteksti ende mund të "ruhet". Kjo e bën Demin të heqë dorë paksa shumë lehtë, veçanërisht duke pasur parasysh se sa i vendosur është në situata të tjera.

GAFORRJA

Tepër i ndjeshëm për t'u bindur vërtet për aftësitë e tyre mendore, megjithëse të rëndësishme. Gaforrja është në fakt shumë i prekshëm dhe shpesh konsiderohet lirisht i paqëndrueshëm në të gjitha aspektet. Në rastin e tyre, edhe një fjalë e paqëllimshme mjafton për të ngjallur dyshime për një problem të mundshëm që gjithashtu mund të prishë planet e organizuara dhe të rrëzojë siguritë e Gaforres.

VIRGJERESHA

Virgjëresha është pesimisti klasik, i cili megjithatë nuk e konsideron veten si të tillë, duke preferuar një përkufizim më diplomatik të "realistit". Por Virgjëresha vërtet rezulton të jetë një profil negativ për të gjitha qëllimet dhe qëllimet, madje edhe në mënyrë të pajustifikuar, shpesh për të qenë në gjendje të thotë pa shumë komplimente se kishte parashikuar gjithçka dhe se gjërat mund të shkonin vetëm ashtu siç pretendonte.

$ads={2}

Post a Comment

Previous Post Next Post