3 shenjat e zodiakut që pelqejne vetminë?

Lloji ynë përkufizohet si ai që është më i aftë për t'u lidhur me të tjerët, një kusht që sigurisht ka qenë një nga "çelësat e suksesit" që ka bërë që speciet njerëzore të jenë "dominuese". Edhe në aspektin social, gjendja e vetmisë zakonisht nuk konsiderohet "normale" në shumë kontekste, por për shumëkush mbetet një zgjedhje reale dhe jo të gjithë vuajnë nga të qenit vetëm. Përkundrazi, siç dëshmohet nga disa shenja të zodiakut , disa njerëz e duan vetminë, por kjo nuk do të thotë se ata kanë probleme në marrëdhëniet me të tjerët.

BRICJAPI

Është një shenjë që përgjithësisht lidhet mirë pothuajse me të gjithë, por ka një rreth mjaft të ngushtë dhe të kufizuar njohjesh dhe miqësish "të vërteta", gjë që e shtyn atë të ndërmarrë veprime që shpesh mund të interpretohen si "asociale", por mbi baza vullnetare. Bricjapi në fakt është vazhdimisht në kërkim të personaliteteve që mund ta mbështesin në mënyrë adekuate, por pa ndërhyrë shumë në jetën e tij.

AKREPI

Akrepit i pëlqen të jetë vetëm, ai vazhdimisht ka nevojë për hapësira jo aq të “kufizuara” por të mjaftueshme për ta konsideruar të vetmuar. Kur sillet në lidhje me një kontekst të ri shoqëror, ai përgjithësisht nguron në fillim dhe duhet t'i jepet kohë. Por duke u dashur të zgjedhë, Akrepi preferon qetësinë e vetmisë dhe vetëm herë pas here i “nevojitet” shoqëria në një mënyrë vërtet urgjente. Mënyra e lidhjes së Akrepit është pikërisht kjo, merre ose lëre.

UJORI

Ujori nuk është absolutisht ai që tërhiqet nga kontaktet njerëzore, përkundrazi shpesh i pëlqen të mbajë marrëdhënie shumë të ngushta me disa njerëz në veçanti. Por veçanërisht kur është i stresuar, Ujori preferon të kalojë kohë vetëm ose në kontekste ku mund të jetë mjaftueshëm i shkeputur nga miqesia. Kjo nuk e bën atë antisocial, pasi Ujori vështirë se "zhduket" nga qarkullimi, megjithatë një formë "mirëqenieje" është e perceptueshme kur është vetëm.

$ads={2}

Post a Comment

Previous Post Next Post