Marrëdhëniet e Bricjapit, Ujorit dhe Peshqve me shenjat e tjera

Marrëdhëniet e Bricjapit me shenjat e tjera:

Bricjapi & Dashi: Pas çdo këndi te kësaj lidhje, presin argumente te shumta.

Bricjapi & Demi: Te dy duan te kenë mbështetje te sigurte. Te dy mund ta sigurojnë këtë. Ide e mire.

Bricjapi & Binjakët: Te dy mund te mësojnë shume gjera nga njeri tjetri, mirëpo ky kombinim nuk zgjat shume.

Bricjapi & Gaforrja: Dallimet ne mes këtyre dyve janë shume te vështira për t’u tejkaluar.

Bricjapi & Luani: Problemet presin pas çdo dere te kësaj lidhje. Nuk është ide e mire.

Bricjapi & Virgjëresha: Një lidhje e cila premton shume. Te dy palët tregojnë interesim ndaj njëra-tjetrës dhe përputhen për mrekulli.

Bricjapi & Peshorja: Shume dallime ne mes këtyre dyve, bëjnë qe lidhja mos te zgjasë shume.

Bricjapi & Akrepi: Ne njeri tjetrin, këta shohin interesim te madh. Kombinim qe premton shume.

Bricjapi & Shigjetari: T e dy kane interesa te përbashkëta dhe asnjeri nuk lejon qe kjo lidhje te dështojë.

Bricjapi & Bricjapi: Këta te dy përputhen për mrekulli, mirëpo ngjashmëria mund te shkaktoje një situate banale.

Bricjapi & Ujori: Ky çift mund te filloje ne mënyrë te pasigurt, mirëpo nëse pak përputhen ka mundësi te ndodhin gjera te mrekullueshme.

Bricjapi & Peshqit: Dallimet ne mes te dyve, bëjnë qe kjo te jete një lidhje shume e qëndrueshme.


Marrëdhëniet e Ujorit me shenjat e tjera:

Ujori & Dashi : Me mirëkuptim të vogël, ky është një kombinim që premton shumë.

Ujori & Demi: Liria dhe dashuria e madhe për Ujorin, shumë shpejt mund të kalojë në dëshpërim.

Ujori & Binjakët : Këta të dy përputhen për mrekulli dhe duket se asgjë nuk mund t’i ndajë.

Ujori & Gaforrja: Emocionet në dhomën e fjetjes, mund të jenë shkaku kryesor për mbajtjen e kësaj lidhje.

Ujori & Luani: Kjo mund të jetë një lidhje e mire, vetëm nëse Ujori ka durim dhe e duron Luanin.

Ujori & Virgjëresha: Ky kombinim nuk mund të zgjasë shume sepse mes këtyre nuk ka bashkëpunim.

Ujori & Peshorja: Të dy do të jenë të kënaqur nga njëri-tjetri dhe asnjeri nuk do të dojë të largohet.

Ujori & Akrepi: Konfliktet ndërmjet këtyre të dyve, bëjnë që kjo lidhje të përfundojë pa filluar mire.

Ujori & Shigjetari : Dashuria ndaj jetës dhe ndaj njëri-tjetrit, e bëjnë këtë një kombinim të mrekullueshëm.

Ujori & Bricjapi: Këta të dy përputhen për mrekulli, mirëpo ngjashmëria mund të shkaktojë një situate banale.

Ujori & Ujori: Kjo nuk ka mundësi të jetë lidhje e zjarrtë, mirëpo të dy mund të jene të kënaqur.

Ujori & Peshqit: Ujori do të mundohet në çdo rast të dalë nga lidhja me Peshqit.


Marrëdhëniet e Peshqve me shenjat e tjera:

Peshqit & Dashi: Kjo lidhje mund te mbijetoje vetëm nëse secila pale i përgjigjet nevojave te palës tjetër.

Peshqit & Demi: Mund te mos e kuptojnë njeri tjetrin, mirëpo te dy janë te tërhequr nga njeri-tjetri. Lidhje qe premton.

Peshqit & Binjakët: Ndjenjat ne fillim mund te jene shume te mëdha dhe te zjarrta, mirëpo problemet do te jene edhe me te mëdha.

Peshqit & Gaforrja: Me punën e përbashkët, këta te dy mund ‚t’i arrijnë qëllimet ne jete dhe ne dashuri.

Peshqit & Luani: Te dy janë te mahnitur nga dallimet e njeri tjetrit, mirëpo kjo nuk do te thotë se mund te zgjasë lidhja e tyre.

Peshqit & Virgjëresha: Ne fillim, duket se është lidhje e përkryer, mirëpo për një kohe shume te shkurte përfundon.

Peshqit & Peshorja: Nëse mund te përputhen ne fillim, ka mundësi te jene një çift i mrekullueshëm.

Peshqit & Akrepi: Interesat dhe imagjinata e përbashkët mund te jete shkak qe kjo te jete një lidhje e mire.

Peshqit & Shigjetari: Qe te dy kërkojnë gjera qe asnjeri nuk mund t’i mundësojë.

Peshqit & Bricjapi: Dallimet ne mes te dyve, bëjnë qe kjo te jete një lidhje shume e qëndrueshme.

Peshqit & Ujori: Ujori do te mundohet ne çdo rast te dale nga lidhja me Peshqit.

Peshqit & Peshqit : Asnjeri nuk do te merret me problemet e tjetrit. Lidhje afatshkurtër.

$ads={2}

Post a Comment

Previous Post Next Post