Marrëdhëniet e Peshores, Akrepit dhe Shigjetarit me shenjat e tjera

Marrëdhëniet e Peshores me shenjat e tjera:

Peshorja dhe Dashi : Kjo mund te jete një lidhje e mrekullueshme, mirëpo jo lidhje serioze dhe afatgjate.

Peshorja dhe Demi: Qe te dy për një kohe shume te shkurt do te lodhen nga kërkesat e njeri tjetrit.

Peshorja dhe Binjakët: Ky është kombinim i mire. Te dy palët përputhen me idetë e njeri tjetrit, gjë qe e bën këtë një lidhje te qëndrueshme.

Peshorja dhe Gaforrja: Këta te dy janë kundërshtarë te mëdhenj dhe kjo lidhje shkakton probleme, probleme dhe vetëm probleme.

Peshorja dhe Luani: Do te jete vështirë te gjendet zgjidhja se kush do te jete kryesor ne këtë lidhje, mirëpo këta te dy mund te përputhen mire.

Peshorja dhe Virgjëresha: Peshorja shume shpejt dëshiron te largohet nga Virgjëresha. Kërkon me shume kënaqësi.

Peshorja dhe Peshorja: Nëse mund te përputhen ne fillim, ka mundësi te jene një çift i mrekullueshëm.

Peshorja dhe Akrepi: Akrepi për Peshoren për një kohe te shkurtër do te behet histori.

Peshorja dhe Shigjetari: Te dy romantik dhe me sharmë te veçantë. Mund te jete një çift mjaft i mire.

Peshorja dhe Bricjapi: Shume dallime ne mes këtyre te dyve, bëjnë qe lidhja mos te zgjas shume.

Peshorja dhe Ujori: Te dy do te jene te kënaqur nga njeri tjetri dhe asnjeri nuk do te doje te largohet.

Peshorja dhe Peshqit: Probleme te mëdha do te ketë lidhje. Është mire qe te shmanget.


Marrëdhëniet e Akrepit me shenjat e tjera:

Akrepi dhe Dashi: Xhelozia e Akrepit dhe pavarësia e Dashit është një kombinim mjaft i mire.

Akrepi dhe Demi: Fillon për mrekulli, mirëpo asnjeri nuk dëshiron qe kjo lidhje te zgjasë.

Akrepi dhe Binjakët: Çift i mire, mirëpo asnjëra pale nuk mund ta duroje tjetrën.

Akrepi dhe Gaforrja: Te dy palët ndjehen te sigurta pranë njëra-tjetrës. Lidhje qe premton.

Akrepi dhe Luani: Kjo fillon si një lidhje e fuqishme, mirëpo nuk do tw vazhdojw ashtu. Shpejte do te vyshket.

Akrepi dhe Virgjëresha: Ky kombinim mund te ketë probleme, sepse qe te dy kane vështirësi te komunikojnë.

Akrepi dhe Peshorja: Akrepi për Peshoren për një kohe te shkurte do te behet histori.

Akrepi dhe Akrepi: Te dy kërkojnë dhe japin shume qe do te thotë se kjo mund te jete lidhje e sigurte.

Akrepi dhe Shigjetari: Gjeja e vetme e cila mund te rezulton nga ky kombinim është një lidhje shume e shkurtër.

Akrepi dhe Bricjapi : Te njeri-tjetrin, këta shohin interesim te madh. Kombinim qe premton shume.

Akrepi dhe Ujori: Konfliktet ndërmjet këtyre dyve, bëjnë qe kjo lidhje te përfundojë pa filluar mire.

Akrepi dhe Peshqit: Interesat dhe imagjinata e përbashkët mund te jete shkak qe kjo te jete një lidhje e mire.


Marrëdhëniet e Shigjetarit me shenjat e tjera:

Shigjetari dhe Dashi: Te dy palët tregojnë interesime te përbashkëta dhe si çift veprojnë për mrekulli.

Shigjetari dhe Demi : Demi serioz dhe Shigjetari i joserioz dhe zbavitës, do ta kenë vështirë te rrinë se bashku.

Shigjetari dhe Binjakët: Kjo marrëdhënie fillon ne mënyrë te zjarrte, por mbaron ne te njëjtën mënyrë.

Shigjetari dhe Gaforrja: Personat ne këtë kombinim me mire përputhen si shoke se sa si partnere.

Shigjetari dhe Luani: Te dy janë emocional ne këtë aspekt qe tregon se kjo mund te jete një kombinim i mire.

Shigjetari dhe Virgjëresha: Kjo lidhje nuk zgjat shume, sepse Virgjëresha nuk mund ta duroje karakterin e Shigjetarit.

Shigjetari dhe Peshorja: Te dy romantik dhe me sharmë te veçantë. Mund te jete një çift mjaft i mire.

Shigjetari dhe Akrepi: Gjeja e vetme e cila mund te rezultojë nga ky kombinim është një lidhje shume e shkurtër.

Shigjetari dhe Shigjetari: Te dy kane interesa te përbashkëta dhe asnjeri nuk lejon qe kjo lidhje te dështojë.

Shigjetari dhe Bricjapi: Këta te dy mund te jene shoke te mire, mirëpo nuk do te jene te suksesshëm ne çift. Ide e keqe.

Shigjetari dhe Ujori: Dashuria ndaj jetës dhe ndaj njeri-tjetrit, e bëjnë këtë një kombinim te mrekullueshëm.

Shigjetari dhe Peshqit: Qe te dy kërkojnë gjera qe asnjeri nuk mund t’i mundësojë.

$ads={2}Post a Comment

Previous Post Next Post