Këto shenja vuajnë më shumë në dashuri sepse posedojnë këtë karakteristikë unike

Mënyra në të cilën ne lidhemi me dashurinë sipas astrologëve është gjithashtu e lidhur me datën e lindjes dhe rrjedhimisht me shenjën tonë të zodiakut, e cila na jep karakteristika unike dhe dalluese, të kompletuara me pikat e forta dhe të dobëta. Nëse disa shenja janë më të prirura për të vuajtur për dashuri , kjo ndodh sepse ato priren të dashurohen me njerëzit e gabuar. Shenjat që kanë këtë tendencë janë:

Ujori, Gaforrja, Akrepi .dhe Virgjeresha

GAFORRJA

Për të lindurit në Gaforre nuk ka asgjë më të rëndësishme në jetë se dashuria. Dashuria i kalon edhe gjërat materiale, është shenjë se ai beson shumë në familje dhe që në fëmijëri ka ndjerë dëshirën për të formuar të tijën. Gaforrja është pak e rezervuar dhe ndonjëherë pak e turpshme dhe e ka të vështirë të dashurohet, por në momentin që zemra e ti/sajj rreh për dikë, e bën atë për gjithë jetën. Gaforrja nuk dëshiron lidhje të shkurtra dhe kalimtare, preferon lidhje intensive dhe të qëndrueshme dhe persona me të cilët të ndërtojmë një të ardhme së bashku, është një shenjë shumë serioze dhe kërkon të njëjtin seriozitet nga partneri. Për fat të keq, Gaforret nuk takojnë gjithmonë njerëz që ia kthejnë saktësisht ndjenjat e tyre dhe kjo shkakton vuajtje. Duhet shumë kohë për të shëruar plagët e tyre dhe për të vazhduar jeten si me pare. Është një shenjë jashtëzakonisht e ndjeshme, dështimi i një lidhjeje dashurie përjetohet prej tyre si dështim personal, humbet edhe vetëvlerësimi bashkë me dashurinë.

AKREPI

Shenja e Akrepit është shenja më misterioze e Zodiakut. Kjo shenjë flet pak për veten dhe tregon pak se cilat janë ndjenjat e tij. Është një shenjë ngurruese për të besuar, por kur ajo bie në dashuri me të gjithçka ndryshon. Partneri dhe familja e saj janë qendra e botës së saj dhe gjërat më të rëndësishme që ajo zotëron. Por... Fatkeqësisht, kjo shenjë është jashtëzakonisht xheloze dhe ka një tendencë të jetë tepër posesive. Kjo është arsyeja kryesore që shkakton përfundimin e marrëdhënieve të saj. Reagimi i parë i Akrepit është të ndiejë trishtim dhe zhgënjim ekstrem, por menjëherë pasi dëshira për hakmarrje përshkon tek ata. Pasi t'i qetësohet shpirti, akrepi mendon se si të hakmerret ndaj personit që nuk ia ktheu ndjenjat.

UJORI

Ujori është një shenjë origjinale dhe e largëpamese. Zakonisht preferon një jetë të qetë, dhe kur jane te qetë bëhet shumë me humor. Asnjëherë nuk fokusohet tek problemet sepse për çdo problem ka gjithmonë një zgjidhje dhe nuk ndalet derisa ta gjejë zgjedhjen. Kur bëhet fjalë për dashurinë, Ujori e humb plotësisht mendjen aq shumë sa nuk mund të përqendrohet më në punën e saj/tij. Por... Kur një dashuri mbaron, Ujorit i duhet shumë kohë per ta marre veten. Marrëdhëniet e tij përfundojnë sepse Ujori është një shenjë shumë e ndjeshme dhe kur e lëndoni, emocionaliteti i tij është i pafalshëm.

VIRGJERESHA

Virgjëresha priret të jetë një shenjë shumë miqësore dhe shumë e shoqërueshme. Ata nuk kane vështirësi për të bërë miq ose për të krijuar marrëdhënie të reja, por është shumë kërkues në dashuri. Virgjeresha dëshiron të bjerë në dashuri, por nëse personi në krah nuk i plotëson pritshmëritë e tij/saj, humbet dëshirën për të ndërtuar jetën e tij të dashurisë me ate person.

$ads={2}Post a Comment

Previous Post Next Post