Shenjat e zodiakut që thonë një gjë dhe bëjnë komplet të kundërtën!

BINJAKËT: vendi i pestë

Po, i dashur Binjakë , ne ju japim vetëm vendin e pestë në renditjen e horoskopit të sotëm. Jo keq, apo jo? Të lindurit në shenjën e Binjakëve janë njerëz që priren të kenë dy personalitete shumë të dallueshme. Çështja është se, shpesh, këta dy personalitete priren të kenë fjalën në shumicën e zgjedhjeve të Binjakëve me rezultate vërtet katastrofike.

GAFORRJA: vendi i katërt

Të dashur miq Gaforre , na vjen keq t'ju themi se jeni në renditjen e shenjave më të paqëndrueshme të horoskopit . Po, po, ne e dimë: në përgjithësi nuk jeni të paqëndrueshëm dhe gjithashtu mburreni shumë për integritetin tuaj! Megjithatë, shumë keq që të lindurit në shenjën e Gaforres janë njerëz që (edhe) kanë tendencë të kundërshtojnë vetveten... sidomos kur janë në grahmat e pasionit.
Duke ditur që Gaforret janë gjithashtu në renditjen e shenjave më romantike të horoskopit , mund ta imagjinoni se si përfundon kur Gaforret fillojnë të mos kuptojnë më asgjë!

DASHI: vendi i tretë

Po afrohemi vendit të parë të podiumit, ku gjejmë të gjithë të lindurit në shenjën e Dashit . I dashur Dash , na vjen keq t'ju themi, por ju jeni gjithashtu në renditjen e shenjave më të paqëndrueshme të horoskopit. A nuk bëni sikur nuk e dini pse? Dashi , në fakt, janë njerëz që priren të dëshirojnë një gjykim gjithmonë të butë dhe dashamirës për veten e tyre, ndërsa, nëse njerëzit e tjerë sillen tamam si ata, Dashi përfundon duke i kritikuar ashpër. Mospërputhja e Dashit është e gjitha këtu: ata janë njerëz që me të vërtetë nuk mund të mos kenë dy pesha dhe dy masa.

LUANI: vendi i dytë

Të lindurit në shenjën e Luanit janë njerëz thellësisht të paqëndrueshëm: ka ardhur vërtet koha për ta thënë! Sigurisht, mund të kemi frikë nga reagimi i tyre pasi Luanët janë edhe në renditjen e shenjave të zodiakut që janë gjithmonë të zemëruar. Megjithatë, ne duhet t'i themi vërtet gjërat ashtu siç janë.
Luanët janë njerëz që ndikohen lehtësisht dhe që, pikërisht për këtë arsye, shpesh përfundojnë në mospërputhje. Ata gjithmonë bëjnë atë që duan, por ajo që duan Luanët nuk është gjithmonë e qëndrueshme. Ndryshon së bashku me atë që njerëzit rreth tyre u thonë, bazuar në atë që ata mendojnë se është më "cool" ose bazuar në ndryshimet e tepërta të humorit. Me pak fjalë, mund të themi se Luanët kanë një recetë të mirë për mospërputhjen, apo jo?

PESHORJA: vendi i parë

Të dashur Peshore , ne e dimë se jeni absolutisht i ofenduar nga vendosja juaj në renditjen e horoskopit të sotëm. Edhe në vendin e parë ndër shenjat më të paqëndrueshme të zodiakut: por a është ndonjëherë e mundur? E vërteta është se Peshorja është një shenjë që përfundon të jetë e paqëndrueshme edhe kur nuk dëshiron të jetë. Por pse ndodh kjo? E kemi folur shumë herë: duke qenëse Peshorja gjendet edhe në renditjen e shenjave të zodiakut që e vendosin veten gjithmonë në vendin e dytë  , shpeshherë ndodh që Peshorja të priret të vendosë njerëzit e tjerë në  pole position . Kjo ka një rezultat shpërthyes: Peshorja gjithmonë dëshiron të bëjë atë që është më e mira për të tjerët ose të paktën kështu besojnë. Ajo që ndodh, pra, është se Peshorja gjithashtu duhet të merret me atë që dëshiron. Të dy gjërat nuk përkojnë gjithmonë dhe ja ku është… mospërputhja!

$ads={2}

Post a Comment

Previous Post Next Post