A është partneri juaj një nga shenjat më manipuluese të horoskopit?

Le të zbulojmë menjëherë nëse partneri juaj është pjesë e renditjes së shenjave më manipuluese të zodiakut: ja cilat janë pesë pozicionet kryesore!

Ne e dimë, ne e dimë: gjurmimi i manipuluesve të vërtetë është mjaft i vështirë pasi ata janë…, shumë të mirë në manipulim, apo jo? Për fat të mirë për ju (dhe për ne) kemi vendosur t'u kërkojmë yjeve dhe planetëve një mendim mjaft të rëndësishëm: atë për shenjat e zodiakut të aftë për t'i bërë të tjerët të bëjnë çfarë të duanLe të zbulojmë së bashku renditjen e horoskopit të sotëm dhe shpresojmë që në mesin e pesë pozicioneve të mos jeni as ju, as partneri juaj.

Po: gati për të zbuluar se kush është një manipulues mes njerëzve përreth jush ?

VIRGJERESHA: vendi i pestë

Virgjëresha është një nga shenjat më manipuluese të zodiakut në të gjithë zodiakun, por nëse e keni takuar një të tillë, tashmë e dini këtë. Të lindurit në shenjën e Virgjëreshës , në fakt, ju rrethojnë me bukurinë dhe përsosmërinë e tyre dhe përpiqen në çdo mënyrë t'ju bëjnë të dëshironi të dukeni si ata. Kjo nuk është vështirë : të fiksuar si të jenë gjithmonë shumë të saktë , të lindurit në shenjën e Virgjëreshës tërheqin shumë njerëzmegjithatë, që Virgjëresha përdor këtë fuqi për t'ju kontrolluar dhe manipuluar : në një kohë shumë të shkurtër ju bëheni pengjet e tyre në një lojë shumë më të gjerë !

AKREPI: vendi i katërt

Edhe ata që kanë lindur nën shenjën e Akrepit janë në gjendje t'ju manipulojnë vërtet me mjeshteri tepapare. Nuk duhet shumë për ta: ata janë të lindur liderë dhe janë në gjendje të " hyjnë " mendjen e njerëzve pa u shqetësuar se mos bëjnë ndonjë dëm! Të lindurit në shenjën e Akrepit janë përgjithësisht njerëz shumë të vendosur, të cilët marrin një drejtim të qartë në jetë dhe që përfundojnë duke i bërë të tjerët të ndihen shpesh të papërshtatshëm . Akrepi nuk e ka problem t'ju manipulojë falë bukurise dhe karizmës së tyer.

DEMI: vendi i tretë

Ah po, të gjithë ata kanë lindur nën shenjën e Demit ! Padyshim që ka edhe frikacakë të kontrollit të lindur nën shenja të tjera të zodiakut, por ata që kanë lindur nën shenjën e Demit duhet ta pranojnë këtë: ata mund të jenë manipulues dhe "kontrollues" në një mënyrë pothuajse të frikshme  Ajo që Demi dëshiron të bëjë , mbi të gjitha, është t'ju manipulojë në mënyrë që të keni të njëjtën pikëpamje për gjërat si ai Nuk duhet shumë kohë që ju ta gjeni veten duke menduar si ai , me anë të komenteve dhe shpjegimeve të gjata : por si ndodhi? E thjeshtë: Demi është një nga shenjat e aftë për t'ju manipuluar sikur asgjë të mos kishte ndodhur. Mos filloni një debat me të. Ju do të humbisni pothuajse në mënyrë të pamerituar!

BINJAKET: vendi i dytë

Binjakët kanë një mënyrë shumë të veçantë për të manipuluar të tjerët. Kush është Binjakët, në fakt, manipulon të tjerët falë diçkaje të pagabueshmendjenjën e fajit. Të lindur për të qenë artistë ose për të jetuar një jetë plot emocione , të lindurit në shenjën e Binjakëve shume shpejt fillojnë të mësojnë se si t'i bëjnë të tjerët të ndihen fajtorë. Kjo nuk është asgjë shumë e komplikuar: thjesht mënyra " e modës së vjetër " e manipuluesve për t'ju kapërcyer! Fillon me debate, lot dhe britma: më pas falje të sinqerta pasuar nga shpërthime të reja (dhe të vazhdueshme) të qeshurash. Pse e bëjnë Binjakët këtë? Por thjesht sepse e dinë se disa njerëz bien në grackën e tyre!

GAFORRJA: vendi i parë

Një rekord mjaft i mirë për shenjen e Gaforres , në të vërtetë nuk ka asgjë për të thënë! Urime (ose jo, në fakt): ju jeni më manipuluesi i të gjithë zodiakut!
Natyrisht, duhet të shpjegojmë se çfarë nënkuptojmë: ata që kanë lindur nën shenjën e Gaforres, në fakt, shpesh konsiderohen si jashtëzakonisht të nënës dhe absolutisht të adhurueshëm . Si ndodh që ata janë në krye të renditjes së horoskopit sot ? Oh, por për asnjë arsye tjetër përveç inteligjencës së tyre emocionale - Gaforrja duket se është pothuajse në gjendje të lexojë mendjet e njerëzve përreth tyre! Përveç të qenit jashtëzakonisht empatik, në fakt, Gaforrja mund t'i kuptojë vërtet njerëzit vetëm me një vështrim. Kjo " fuqi " e veçantë i jep gaforres edhe një aftësi tjetër: të manipulojë të tjerët! Duke ditur paraprakisht se si do të silleni apo pse do të silleni kështu, Gaforrja është në gjendje të parashikojë lëvizjet tuaja dhe t'i ... drejtojë ku të dojë! Kujdes me të lindurit në shenjën e Gaforres : mund të jenë vërtet manipulues edhe kur të duan!

$ads={2}

Post a Comment

Previous Post Next Post