Introvert dhe i heshtur, është kjo shenja më misterioze e zodiakut

Yjet zbulojnë se kush është shenja më misterioze në të gjithë zodiakun. Ndër të gjitha shenjat e zodiakut ai njihet për misteriozitetin e tij.

Flasin pak për veten e tyre, më shumë dëgjon sesa hapet, është introvert dhe e gjithë kjo për faktin se ai nuk ka shumë besim tek të tjerët. Dyshues dhe shumë i kujdesshëm, për të është mirë të besosh dhe të mos besosh është më mirë. Ndër dymbëdhjetë shenjat e zodiakut ai është i njohur për anën e tij misterioze.

Akrepi dhe Ujori jane shenjat më misterioze nga të gjitha

AKREPI

Akrepi është shenja më enigmatike e zodiakut, do ta keni të vështirë ta kuptoni plotësisht dhe nuk do ta dini kurrë se ku dëshiron të shkojë. Vështrimi i tij kërkues, pyetjet e shumta dhe velloja e rezervës dhe e heshtjes që nxjerr kur e pyesin për jetën e tij private, tregojnë një personalitet kontradiktor dhe dyshues . Kjo shenjë e kultivon misterin jo me zgjedhje, e do nga nevoja, është e gjallëruar nga mosbesimi dhe dyshimi në racën njerëzore.

I sunduar nga Marsi, planeti i forcës dhe agresionit, dhe nga Plutoni, i cili në mitologji është planeti i botës së krimit, Akrepi është një shenjë luftarake dhe këmbëngulëse , kur dëshiron diçka që nuk i frikësohet rivalëve. Elementi i tij është uji që e bën atë intuitiv, të ndjeshëm dhe empatik, gjë që e bën atë një besimtar të madhNë dashuri është ndër shenjat më pasionante.

UJORI

Jo vetëm që Akrepi ka veçorinë e të qenit introvert dhe hezitues për të shprehur ndjenjat e tij, po kështu edhe UJORI.

Në përgjithësi, te lindurite kësaj shenje nuk i zbulojnë lehtë emocionet e tyre. Është një shenjë, shumë e veçantë, enigmatike, e pavarur dhe origjinale, preferon të mbajë për vete mendimet dhe emocionet. Zakonisht analizon, vëzhgon, por nuk ndez. Ju kurrë nuk e kuptoni se çfarë po kalon në të vërtetë në kokën e tij. E sigurt është se nuk duhet të ndërhyjmë kurrë në lirinë e kësaj shenje e cila nuk pranon asnjë lloj shtrëngimi dhe imponimi.

$ads={2}


Post a Comment

Previous Post Next Post