Horoskopi: shenjat më të pafajshme të zodiakut

Mund të ndodhë, ndonjëherë, të shprehesh drejtpërdrejt, madje edhe me ngjyra, me një person që, megjithatë, duket se nuk i kupton nuancat e gjithçkaje që thuhet. Kujdes, nuk po flasim për njerëz naivë apo pa përvojë, përkundrazi! Në renditjen speciale të ditës së sotme, horoskopi.vip do të na tregojë ato shenja të zodiakut që apelojnë për pafajësinë : në natyrën e tyre ata thjesht nuk mund ta konceptojnë keqdashjen!

Jeni kuriozë të zbuloni se për kë po flasim? Ja cilat janë shenjat më të pafajshme të gjithë zodiakut; nëse e gjeni veten duke folur me ta, duhet të keni parasysh që ata e shohin realitetin në një mënyrë tjetër!

LUANI

Luani sigurisht nuk është një shenjë naive, përkundrazi ! Ndonjëherë  mund të ketë qëndrime egoiste, jashtë linjës ose provokuese për të tentuar të tërheqë vëmendjen e të tjerëve dhe të ndihet gjithmonë si protagonist. Megjithatë, luani vështirë se e humb pafajësinë e tij që shpesh mund të shoqërohet me një fëmijë: për Luanin është e vështirë të mendosh se mund të ketë keqdashje ose pabesi pas një qëndrimi!

PESHQIT

Për ata që kanë lindur nën shenjën e Peshqve është thelbësore të harmonizohen me njerëzit që i rrethojnë. Kjo e bën atë të ketë një ndjeshmëri dhe ndjeshmëri të fortë, gjë që shpesh e bën edhe të “pafajshëm” përballë disa fjalëve apo sjelljeve. Edhe nëse të lindurit e shenjës së Peshqve e dinë mirë se jo të gjithë janë të ndershëm dhe të sinqertë, kur lidhen me një person, gjithmonë e bëjnë këtë duke ruajtur pafajësinë tipike të atyre që nuk presin ndonjë padrejtësi.

SHIGJETARI

Shigjetari mund të konsiderohet ndër shenjat më të pafajshme të zodiakut, sepse sjelljet e tij janë gjithmonë të pafiltruara. Kur shenja e Shigjetarit duhet të thotë diçka, ajo nuk e ka problem dhe shkon drejt e në thelb, ashtu si kur vepron, gjithmonë e bën këtë duke marrë parasysh atë që ndjen, pa nënshtrim dhe pa pretendime.

$ads={2}

Post a Comment

Previous Post Next Post