Çfarë gruaje je? Ja tiparet sipas shenjës suaj të HoroskopitÇdo shenjë astrologjike e zodiakut ka karakteristika të përcaktuara mirë. Veçoritë e sjelljes, qëndrimet, afinitetet relacionale, mënyrën e jetesës dhe seksualitetin të cilat ndikohen nga trupat qiellorë dhe yjet.

Duhet të thuhet, megjithatë, se studimi i shenjave të zodiakut nuk bazohet në kritere shkencore të provuara, por në një ideal. Në fakt, sipas astrologjisë, lëvizjet e planetit dhe yjeve kanë një ndikim në ngjarjet e jetës së përditshme. Astrologjia është një art i lashtë. Njeriu, që nga kohra të lashta, ka parë dhe studiuar gjithmonë qiellin me shpresën e të kuptuarit dhe parashikimit të së ardhmes.

Shumë civilizime, duke përfshirë edhe babilonasit, kanë kohë që janë të angazhuar për të vëzhguar trupat qiellorë, për t’u përpjekur të bëjnë kuptim të jetës së tyre. Natyrisht, secili prej nesh, duhet të zgjedhë nëse do të besojë apo jo se lëvizja e planetit ndikon në sjelljen tonë në një farë mënyre.

DASHI

Gruaja e lindur nën këtë shenjë ka një ndjenjë shumë të fortë të detyrës dhe përgjegjësisë. Falë këtyre dy karakteristikave, gruaja e dashit është shumë vendimtare dhe është njëkohësisht një shoqe e besuar, grua dhe një nënë e devotshme. Ajo i do betejat dhe përbuz çdo lloj dobësie. Nevoja e vazhdueshme për veprim dhe sfidë, konkurrencë dhe vetëqëndrim mund ta shtyjë atë në kontraste të vështira me partnerin. Përkundër këtyre cilësive, ajo është një grua shumë femërore dhe simpatike. Për njeriun që ajo do, është e gatshme të bëjë gjithçka. Ajo gjithmonë do të jetë pranë tij përballë çdo lloj vështirësie. Kjo e fundit ka nxitje seksuale të gjalla. Kur i nënshtrohet stimujve të jashtëm emocionues, ajo ka vështirësi në mbajtjen e natyrës së saj në mënyrë monogame.

DEMI

Gruaja dem është e qetë, e organizuar, e kontrolluar, por në të njëjtën kohë sentimentale, romantike, me emocione intensive. Ajo posedon cilësitë e joshjes jashtë zakonit dhe përgjithësisht ka praninë e mirë. Ndjesia e saj praktike vlen edhe për punët e dashurisë. Një dashnore e mirëqenies dhe luksit, ajo ka nevojë për qëndrueshmëri ekonomike dhe nuk i përbuz ata që ofrojnë dëshmi të prekshme të dashurisë. Ndonjëherë ajo provon të jetë dembele, lakmitare dhe konservatore. Familja luan një rol themelor në jetën e saj, duke treguar në përgjithësi cilësi të shkëlqyera si një zonjë. Gruaja Dem, di si të jetë një nënë dhe një grua shumë e ëmbël dhe e dashur. Ajo është një shoqe shumë e lumtur dhe e pasionuar, nëse gjen shoqëruesin e duhur, ajo është një nga gratë më besnike të të gjithë zodiakut.

BINJAKËT

Gruaja e lindur nën këtë shenjë të zodiakut është shumë larg stereotipit tradicional femëror. Gjithmonë plot ide, të shqetësuara dhe të shkëlqyeshme, ajo vazhdimisht ka nevojë për stimulime, angazhime të reja, që të ketë njerëz interesantë aty pranë. Në një përpjekje për të shpëtuar nga mërzia, vetmia dhe pakënaqësia, ajo mund të bëhet e tensionuar dhe nervoze, deri në pikën e marrjes së qëndrimeve histerike. Ajo që kurrë nuk duhet të mungojë në një marrëdhënie me gruan Binjakë është barazia e plotë e dy anëtarëve dhe liria e tyre reciproke e njohur. Brenda një marrëdhënieje të konsoliduar, ajo di se si të luajë rolin inteligjent dhe të rafinuar të zonjës. Ajo gjithashtu di se si të jetë nënë, e dashur, shtëpiake, edhe nëse ky nuk është aspekti që ka më shumë rëndësi në jetën e saj.

GAFORRJA

Femrat e lindura nën shenjën e gaforres, konsiderohen më femërore e të gjithë zodiakut. Ato janë të ëmbla dhe të dashura, të paparashikueshme dhe enigmatike, të paqëndrueshme dhe irracionale. Ato janë gra të forta, ambicioze, poseduese dhe autoritare. Këto qëndrime të fundit, megjithatë, ushtrohen kryesisht në familje sesa në punë dhe në afirmimin shoqëror. Ato tërhiqen natyrshëm nga amësia dhe kujdesi për fëmijët. Ato e duan ushqimin dhe shtëpinë e mirë, duan ngrohtësinë, rehatinë, kujdesin, të mbushur me gjëra të bukura.

LUANI

Gruaja e lindur nën këtë shenjë të zodiakut është e fortë, dinamike, konkurruese, e pavarur dhe ka një nevojë të madhe për të parë cilësitë e saj të njohura dhe të vlerësuara nga ata rreth saj. të ndihet si një grua e parë, një mbretëreshë dhe pretendon të trajtohet si e tillë. Ajo e braktis veten për të dashur në një mënyrë të plotë. E ndjeshme dhe bujare, ajo është ndër gratë që jetojnë dashuri fizike në një mënyrë më të ngrohtë dhe më të qetë. Ajo është një grua dhe nënë shumë e pranishme. Ofron ndihmë, mbështetje dhe entuziazëm për partnerin dhe fëmijët e saj; nganjëherë megjithatë, ajo pretendon ta orientojë jetën e tyre dhe ta formësojë atë sipas parashikimeve të saj.

VIRGJËRESHA

Gruaja e Virgjëreshës nuk është vetëm e vëmendshme dhe inteligjente, ajo gjithashtu është e informuar mirë dhe ka mendime të sakta se ajo është në gjendje të diskutojë dhe të mbështesë. Intuitën e saj, efikasitetin e saj, aftësitë e saj organizative e lejojnë atë të kryejë projektet më të ndryshme, për të arritur pothuajse çdo gjë që ajo bën. Jeta e saj private është më pak e lehtë. Ajo e ka të vështirë të jetë spontane dhe të lejojë jetesën, ajo përpiqet të mbajë emocionet dhe pasionet nën kontroll dhe mund të duket e ftohtë dhe e shkëputur. Në një marrëdhënie që e bind atë nga të gjitha këndvështrimet, ajo e di se si ta liroj plotësisht afektivitetin dhe seksualitetin e saj, të cilat janë shumë më intensive sesa sjellja e zakonshme mund të çojë në besim.

PESHORJA

Natyra e vërtetë e grave peshore shpesh bien në kontrast me atë që sugjeron pamja e tyre. Në sipërfaqe ato janë të ëmbla, plot hir, me një feminitet të qetë. Në thelb ato kanë tendenca të forta intelektuale, aftësi të konsiderueshme operacionale, emocione dhe ndjenja të arsyeshme dhe të kontrolluara mirë. Në dashuri, gruaja Peshorja është e ndjeshme, sensuale, hezituese dhe dëshiron të mbrohet dhe të lëkundet. Kur aijome të vërtetë e do, i jep veten plotësisht shokut të saj, tenton ta asimilojë veten e saj dhe të jetojë në jetën, me kusht që të heqë dorë nga një pjesë e saj. Përkushtimi dhe angazhimi shtrihet në shtëpi dhe tek fëmijët, të cilëve u rezervon një dashuri intensive dhe poseduese.

AKREPI

Gruaja e lindur në Akrep, shpesh është e rrethuar nga aura e njëjtë e dykuptimësisë dhe misterit që shoqëron njeriun me të njëjtën shenjë. Ajo ka një ndjenjë të fortë drejtësie, është krenare dhe e drejtpërdrejtë. Kompleksi, i munduar dhe i thellë, ajo është gruaja që më së miri e di se si t’i kuptojë dhe pranojë dobësitë e atyre që janë pranë saj. Në dashuri, si në miqësi, është shumë përzgjedhëse. Ajo kërkon shumë nga të gjitha këndvështrimet: besnikëria, përkushtimi, ekskluziviteti, siguria materiale. Gjithashtu është shumë e kërkuar nga pikëpamja seksuale dhe emocionale.

SHIGJETARI

Përveç nevojës së vazhdueshme për të njohur, lëvizur, hulumtuar, gruaja e lindur nën këtë shenjë ka një nevojë të pakuptueshme për të komunikuar. Dashuria e pandalshme e saj është me të vërtetë e njohur. Për fat të mirë, ajo është një person e cila në përgjithësi arrin të përfshijë dhe intrigojë bashkëbiseduesit e saj, pa i mërzitur ata. Gruaja e Shigjetarit është shumë e prirur për lirinë e saj personale, për mundësinë që gjithmonë të ketë përvoja të reja. Ajo është shumë e vëmendshme ndaj profesionit dhe karrierës, si dhe për të udhëtuar, pritje dhe jetën shoqërore. Ajo e do dashurinë duke qenë në dashuri dhe në marrëdhënie ajo është romantike dhe e zjarrtë. Nëse ajo martohet, ajo bujarisht e do burrin dhe fëmijët e saj, por vështirë se mund të vendoset për një jetë paqësore si nënë.

BRICJAPI

Gruaja e lindur nën këtë shenjë, ka një mënyrë për të paraqitur veten më pak të ngurtë se ajo e njeriut, nga e cila megjithatë nuk dallon shumë nga karakteri. Është jashtëzakonisht e këndshme dhe elegante në dukje, është e mençur, realiste, diplomatike dhe në shumë raste, e përkushtuar me vendosmëri për të ndërtuar një pozicion në botën e punës. Megjithëse një grua e dashur gruaja e Bricjapit e ka të vështirë të lërë feminitetin e saj të lirë. Nganjëherë, ajo sheh ato marrëdhënie të nxehta dhe të zjarrtë që dëshiron dhe frika dështon. Kjo e fundit, në fakt, tenton të orientojë veten drejt shoqëruesve të jetës që kënaqin nevojën për qëndrueshmëri dhe siguri, për të cilat ajo ofron një besnikëri dhe një përkushtim të jashtëzakonshëm.

UJORI

Gratë e lindura në Ujor karakterizohen nga një altruizëm instinktiv, i lidhur me konceptimin idealist të shoqërisë dhe botës. Ky lloj i grave shpesh bëjnë angazhime publike, sociale ose politike. Ato nuk janë shumë të vëmendshëm ndaj emocioneve të tyre, ndonjëherë i mbytin ose i kontrollojnë ato, duke e nënvlerësuar kështu rëndësinë e seksualitetit dhe të familjes. Por nëse gjejnë një shok të durueshëm dhe të kuptueshëm, ato janë në gjendje të lëshojnë edhe në sferën private.

PESHQIT

Gruaja e lindur nën këtë shenjë të zodiakut është lloj, romantik, ëndërrues, i padepërtueshëm, shpesh i heshtur, i mbështjellë vazhdimisht me një hijeshi misterioze. Nuk është aspak e dobët, por ende ngjall dëshirën për ta mbrojtur atë, duke kënaqur maskulinitetin e tyre. Në dashuri ajo është e kërkuar dhe bujare, e paaftë të rezistojë ndaj vëmendjes së vogël mashkullore, butësisë, luleve dhe poezive të dashurisë. Kur vendos një lidhje, tenton ta idealizojë atë dhe të qëndrojë besnike ndaj shokut të saj. Ndjeshmëria e saj është komplekse dhe e nuancuar, një humnerë misterioze ku frika dhe pasioni bashkëjetojnë.

$ads={2}

Post a Comment

Previous Post Next Post