Horoskopi javor 2 - 8 mars Virgjëresha


Dashuria: Yjet shpallin një periudhë shumë të gjallë, të karakterizuar nga rënia në dashuri, lindja e atraksioneve të reja. Dialogu në çiftet e konsoliduara do të jetë i qetë dhe i sinqertë, veçanërisht në qoftë se, në periudhën e fundit, ka pasur probleme të shkaktuara nga familja apo një i tretë “i pakëndshëm”.

Planetët parashikojnë takime interesante edhe për beqarët dhe sygjerojnë ata që të mos kenë frikë nga refuzimet. Yjet kanë në dispozicion për ju përgjigje dhe surpriza.

Puna: Ju keni të gjitha kredencialet për të përparuar në karrierën tuaj. Puna kërkon qëndrueshmëri dhe sakrificë. Dhe kjo nuk është e vështirë për ju. Së shpejti, për më tepër, do të jeni në gjendje të merrni një sukses personal që, përveç kënaqësisë, gjithashtu do të mbushi xhepat tuaj. Energjia psikofizike është e shkëlqyer. Është një kohë e mirë për të filluar të mendoni rreth projekteve në muajt e ardhshëm. Me Marsin në një aspekt harmonik, asgjë nuk mund t’ju trembë.


Post a Comment

Previous Post Next Post