Horoskopi javor 2 - 8 mars Luani


Dashuria: Hapet një periudhë e shkëlqyer për çiftet që dëshirojnë të përmbushin një qëllim: martesa, fëmijët, shtëpia, gjithçka është e mundur. Erosi bëhet intensiv dhe i gjallë, ndihmon për të gjetur stimuj të rinj, balancime të reja. Çiftet që nuk ndajnë të njëjtën çati do të gjejnë një mënyrë për të konsoliduar më tej marrëdhëniet e tyre. Me ndihmën e Jupiterit nuk do të ketë humor të keq dhe grindje, as "re të zeza" të gatshme për të errësuar projektet.

Beqarët do të njohin njerëz shumë të mirë, me iniciativë, me të cilët do të kenë shumë për të ndarë! Venusi intensifikon bisedat, duke vulosur lindjen e ndjenjave të sinqerta!

Puna: Do të ketë vendime shumë të rëndësishme që do të merren, shumë prej të cilave do të shënojnë përparimin e shumëpritur. Shkoni drejtë në rrugën tuaj. Ata që bëjnë punën e tyre nuk duhet të kenë frikë se bëjnë gabime. Frika krijon blloqe, ju ndalon të përjetoni sa më shumë që dëshironi. Horoskopi shpall një javë pozitive dhe të dobishme për ata që punojnë në grup. Bashkëpunimi do të sigurojë rezultate të shkëlqyera.


Post a Comment

Previous Post Next Post