Horoskopi per muajin shkurt BinjaketGjatë muajit shkurt do të merrni disa përgjigje pozitive, pasi tanimë Jupiteri nuk është më kundër jush. Të gjitha problemet që kanë lindur gjatë vitit 2019 duhen menaxhuar ende me kujdes të madh. Do të debatoni me eprorët tuaj, por jo vetëm kaq, një problem që i përket së shkuarës do të dalë sërish në sipërfaqe. Gjysma e dytë e muajit do të shkojë disi më mirë. Marsi nuk do të ndikojë më negativisht pas datës 16. Këshillohuni me ekspertët e fushës para se të ndërmerrni nisma ligjore. Nëse prisni të rimbursoheni për diçka, atëherë duhet të kalojnë disa muaj. Nuk i keni ende idetë e qarta se si të veproni kur vjen puna te kolegët, por, sa më shumë të afrojë pranvera, aq më të lehtë do ta keni edhe ju të zhvilloni projekte origjinale dhe të reja.
 

Shkurti do të dhurojë emocione në fushën e ndjenjave, sidomos pas datës 7, pasi Venusi do të kalojë në shenjën tuaj. Tani për tani keni nevojë për qetësi. Fatlumët janë ata që mbajnë në këmbë marrëdhëniet e hershme. Gjysma e dytë e muajit do të jetë idealja. Kini kujdes se mos humbni njerëzit që ju duan duke kërkuar një njeri të veçantë. Lidhjet e reja krijohen krejt papritur nga hiçi. Nëse ndiheni të lodhur, ju këshillojmë t’i jepni duart njëherë e mirë duke shuar çdo dyshim. Çaste tensioni edhe brenda familjes, sidomos në marrëdhëniet prind/fëmijë.
 

Marsi kundër shenjës suaj do të shkaktojë disa probleme psikofizike në fillim të muajit. Një ditë e vështirë do të jetë ajo e datës 4. Ju këshillojmë të bëni pak e saktë, jo shumë e për lumë. Rrezikoni të ndiheni të hutuar dhe të nervozuar në datat 24 dhe 25.

Post a Comment

Previous Post Next Post