Horoskopi javor 24 shkurt 1 mars Peshorja


Jeta juaj ne çift do jete gjate gjithë kohës e mbrojtur këtë jave. Do bëni gjithçka për njeri-tjetrin dhe nuk do keni asgjë për çfarë te ankoheni.

Beqaret me ne fund do realizojnë disa takime interesante gjate te cilave do ju rrahe zemra shume fort. Ne planin financiar do dini si te veproni gjithmonë dhe gjendja nuk do ketë as tronditjen me te vogël. Vazhdoni t’i organizoni ne këtë mënyrë te ardhurat. Saturni do jete planeti qe do ju ndihmoje te keni shëndet sa me te mire dhe te jeni gjithmonë energjike.

Ne pune do ju duhet te bëni disa zgjedhje te vështira. Merrni kohen e duhur dhe mos u nxitoni për asgjë sepse nuk do ketë me kthim mbrapa. Ne familje gjithçka do shkoje si duhet.


Post a Comment

Previous Post Next Post