Horoskopi javor 24 shkurt 1 mars Virgjëresha


Ka rrezik te keni kontradikta me partnerin tuaj gjate kësaj jave dhe nuk do ndiheni te qete sidomos deri ditën e enjte. Fundjave do jete paksa me ndryshe sepse te dy palët do jeni me tolerante dhe do i kuptoni gabimet e bëra.

Beqaret do çmenden pas dikujt dhe do bëjnë te pamundurën qe ta bëjnë sa me shpejt për vete. Ditët më me fat do jene e enjtja dhe e premtja. Ne planin financiar nuk do keni probleme te mëdha dhe e gjithë kjo si pasoje e masave strikte qe keni marre. Shëndeti nuk do jete ne gjendjen me te mire.

Mund te keni probleme me aparatin tretës kështu qe kujdesuni për ushqimin dhe mënyrën e te ngrënit. Ne pune gjithçka do ece për mrekulli dhe statusi juaj do konsolidohet. Jeta familjare do jete e kënaqshme.


Post a Comment

Previous Post Next Post