Horoskopi javor 24 shkurt 1 mars Gaforrja


Kjo jave nuk do jete aspak rutine për ju te dashuruarit. Gjate gjithë kohës do dashuroheni pa dorashka me partnerin, do jeni gati për te provuar eksperienca te reja dhe nuk do keni frike te tentoni. Kënaqësitë dhe emocionet shpesh do jene te pakufishme.





Beqaret do e nisin javën qetësisht, por ne fundjave do kenë takime shpërthyese e fillime lidhjesh. Gjendja e financave nuk do jete aspak e keqe. Përveçse do jeni vete te kujdesshëm edhe familjaret do ju ndihmojnë se tepërmi.





Shëndeti do jete kryesisht i mire, përveç ndonjë momenti kur mund te ndieni pak me shume lodhje dhe ngarkese. Ne pune do ketë ndryshime shume te rëndësishme ne te mirën tuaj. Jeta familjare do jete e kënaqshme ne çdo moment.


Post a Comment

Previous Post Next Post