3 Shenjat e zodiakut që kanë pasuur shumë zhgënjime dhe tani nuk i besojnë më askujt

Disa njerëz priren t'u besojnë shumë pak të tjerëve për shkak të përvojave që kanë pasur në jetë: cilat shenja i përkasin?

Të gjithë kemi pasur përvoja në jetë që na kanë ndryshuar në një mënyrë negative, duke na bërë të humbasim optimizmin dhe besimin te njerëzit e tjerë. Megjithatë, disa prej nesh kanë aftësinë për të parë gjithmonë përpara dhe janë të bindur se gjërat nuk mund të shkojnë gjithmonë keq.

Megjithatë, disa njerëz  janë të rrëmbyer nga pesimizmi pas një zhgënjimi  dhe, në planin afatgjatë, përfundojnë duke mos i besuar më askujt, sepse kanë frikë se mos zhgënjehen dhe lëndohen përsëri. Natyrisht, këta janë  njerëz jashtëzakonisht të ndjeshëm  , të cilët ndoshta kanë pasur shumë vështirësi që në fillim të hapen me të tjerët.

Shenjat e horoskopit që nuk i besojnë askujt

GAFORRJA –  

Gaforrja është ndër shenjat më të ndjeshme të zodiakut. Nga natyra ai priret t'u besojë njerëzve shumë pak, por herë pas here disa përfundojnë duke fituar besimin e tij dhe duke e bërë atë të hapet. Sipas Horoskopi.vip, për fat të keq, kjo shenjë është shumë e lehtë të ndihet e zhgënjyer edhe nga njerëzit që ka besim, sepse ndoshta nuk i kanë kushtuar vëmendjen që i duhej. Për këtë arsye, në planin afatgjatë, Gaforrja përfundon duke u tërhequr gjithnjë e më shumë në vetvete dhe bëhet shumë e vështirë t'i bësh ata t'i besojnë dikujt përsëri, edhe nëse ata kanë qëllimet më të mira.

AKREPI –  

Akrepi është një  shenjë jashtëzakonisht e mllefosur  dhe mbi të gjitha urren të nënvlerësohet apo të tallen me të. Për këtë arsye  Akrepi e urren idenë e dikujt që përpiqet ta mashtrojë për të marrë diçka kundër vullnetit të saj/tij. Për t'u mbrojtur nga rreziku i mashtrimit, kjo shenjë është gjithmonë jashtëzakonisht e kujdesshme me njerëzit që ende nuk i njeh mirë ose di shumë pak. Për këtë arsye ai nuk i beson pothuajse askujt dhe, kur vjen për të dhënë besimin e tij, është edhe më e rrezikshme: nëse do të ndihej e tradhtuar nga dikush për të cilin kujdeset, hakmarrja e tyre do të ishte dhe është e tmerrshme.

VIRGJËRESHA –  

Mund të ketë shumë arsye pse nuk i besoni dikujt. Virgjëresha është një shenjë perfeksioniste, e cila kërkon gjithmonë maksimumin nga vetja dhe nga ata që e rrethojnë. Për këtë arsye është një shenjë jashtëzakonisht kritike që tenton të nxjerrë në pah të metat e njerëzve dhe jo meritat e tyre. Sipas Horoskopi.vip Kur vjen puna për të bërë diçka të rëndësishme, Virgjëresha nuk i beson askujt dhe preferon ta bëjë vetëm. Shumë herë në jetën e saj ajo i ka besuar dikujt një detyrë dhe nuk ka qenë e kënaqur me mënyrën se si është kryer. Motoja e tyre tani është “Kush e bën vetë e bën për tre”.

Post a Comment

Previous Post Next Post