Pajtushmëria në çift mes Shigjetarit dhe Ujorit

Marrëdhënia e dashurisë mes Shigjetarit dhe Ujorit krijon një çift shumë interesant nga pikëpamja krijuese, i cili ndërthur në mënyrë perfekte etjen e të parit për njohuri me idealizmin e të dytit . Nuk do të ketë kurrë momente të mërzitshme, pasi, përtej ndjenjës së dashurisë, të dy i lidh edhe një miqësi e thellë.

Në bazë të marrëdhënies ekziston një komunikim i konsoliduar dhe një ndjenjë e fortë admirimi reciprok ; të dy demonstrojnë një entuziazëm të fortë për jetën, së bashku ata kanë mundësinë për të arritur qëllime të rëndësishme. Sipas Horoskopi.vip Shigjetari tërhiqet nga natyra individualiste e Ujorit, origjinaliteti i pikëpamjeve dhe kreativiteti. Ujori, nga ana e tij, admiron frymën e iniciativës së Shigjetarit, i cili është gjithmonë plot me ide për të propozuar.

Të dy pretendojnë lirinë dhe pavarësinë ; mes tyre nuk do të ketë kurrë probleme të mëdha, sepse secili është në gjendje të kuptojë nevojat e tjetrit. Megjithatë, ndonjëherë Shigjetari mund të shfaqet shumë egoist në sytë e Ujorit, në këto raste vetëm komunikimi mund ta ndihmojë çiftin të kapërcejë vështirësitë.

Shigjetari ndikohet nga Jupiteri, ndërsa Ujori ndikohet nga Saturni dhe Urani. Të tre planetët formojnë një lloj rruge ideale: Urani është planeti i risisë dhe krijimtarisë nga i cili Ujori i nxjerr idetë e tij; këto ide do të shqyrtohen nga Jupiteri dhe ndikimi i tij filozofik. Së fundi, Saturni, falë vendosmërisë së tij, favorizon përfundimin e proceseve, pasi energjia e Uranit të jetë shuar dhe para kësaj Jupiteri propozon ide të tjera.

Shigjetari është një shenjë zjarri, ndërsa Ujori është një shenjë e ajrit . Ajri dhe zjarri janë dy elementë që ndikojnë njëri-tjetrin, ashtu si Shigjetari dhe Ujori, të cilët nga lidhja e tyre marrin frymëzimin dhe forcën e nevojshme për të arritur arritje të mëdha. Nga kombinimi i tyre lind një ekip i pamposhtur. Bashkimi i intelektit të Peshës me orientimin e Shigjetarit drejt aventurës rezulton i përsosur për të përballuar çdo situatë.

Shigjetari është një shenjë e ndryshueshme, ndërsa Ujori është një shenjë fikse. Shigjetari tenton të lërë shumë punë të papërfunduara pas, pasi vëmendja e tyre është gjithmonë e kapur nga diçka e re; Nga ana tjetër, Ujori janë më të organizuar, nuk nisin një projekt të ri pa përfunduar atë që po punojnë. Të dy rezultojnë besnikë dhe të përkushtuar ndaj kauzës së marrëdhënies, koha e kaluar së bashku sigurisht që do të japë fryte të mira.

Cili është aspekti më i mirë i marrëdhënies mes Shigjetarit dhe Ujorit?

Forca e marrëdhënies Ujori-Shigjetari është aftësia që ata demonstrojnë në përballimin dhe zgjidhjen e vështirësive që u dalin. Falë karakteristikave të tyre përkatëse, dy të dashuruarit arrijnë të mbulojnë një fushë të gjerë veprimi, duke u shfaqur si një nga çiftet më të përputhura në të gjithë Zodiakun./Horoskopi.vip

 

Post a Comment

Previous Post Next Post