Pajtueshmëria në çift mes Binjakëve dhe Bricjapit

Duhet të ketë një përfshirje të fortë emocionale që marrëdhënia mes shenjës së Binjakëve dhe Bricjapit të funksionojë . Dallimet e mëdha në karakter midis dy shenjave mund të kapërcehen vetëm me një përpjekje të madhe nga ana e dy të dashuruarve, të cilët duhet të mbështeten gjithmonë në forcën e dashurisë së tyre.

Shenja e Binjakëve drejtohet vazhdimisht nga dëshira e saj për liri dhe nuk toleron imponime që mund të mbytin krijimtarinë e saj. Nga ana tjetër, Bricjapi e mbështet çdo veprim në rregulla shumë specifike dhe tenton të organizojë çdo aspekt të jetës deri në detajet më të vogla me synimin për të arritur objektiva të caktuara.

I qetë dhe i heshtur, Bricjapi është gjithmonë shumë racional në çdo gjë që bën ; Shenja e Binjakëve, nga ana tjetër, është e pasionuar dhe e tepruar dhe ka tendencë të ndryshojë mendje në varësi të situatës ose gjendjes shpirtërore. Sipas të gjitha gjasave, Binjakët dhe Bricjapi do të jenë më të suksesshëm si partnerë biznesi sesa të dashuruar, por nuk është e sigurt që me disa sakrifica dhe një dozë të mirë mirëkuptimi të dy nuk do të mund të krijojnë një lidhje të fortë dhe të qëndrueshme.

Binjakët janë nën ndikimin e planetit. Merkuri, ndërsa Bricjapi nën ndikimin e Saturnit . Planeti Saturn rrezaton një energji të ftohtë, mashkullore dhe ndikimi i tij mund të shihet në vendosmërinë me të cilën Bricjapi përballet me vështirësitë e jetës. Megjithatë, ndikimi i Mërkurit çliron aftësitë e shkëlqyera komunikuese të shenjës së Binjakëve, i cili megjithatë nuk është gjithmonë i aftë të shprehë qartë emocionet e tij.

Për më tepër, shumë shpesh shenja e Binjakëve shfaqet mjaft sipërfaqësore ndaj personit të dashur, si dhe ndaj shumë aspekteve të tjera të jetës. Bricjapi duhet t'i japë partnerit lirinë që i nevojitet dhe ky i fundit mëson ta shprehë dashurinë e tij me entuziazëm më të madh.

Binjakët janë një shenjë e ajrit , ndërsa Bricjapi është një shenjë e Tokës. Bricjapi është praktik, racional dhe nuk i pëlqen të rrezikojë, duke preferuar të organizojë gjithçka deri në detajet më të vogla. Shenja e Binjakëve është krijuese, shpesh e çorganizuar dhe nuk do të ndalet para asgjëje për të kënaqur dëshirat e tij.

Cili është aspekti më i mirë i çiftit Binjak Bricjapi?

Forca e lidhjes Binjak-Bricjap gjendet në kontributin personal që çdokush mund të japë në përpjekje për ta mbajtur marrëdhënien gjallë dhe të ekuilibruar. Momentet e qetësisë sigurisht që do të pasohen nga momente tejet delikate për stabilitetin e çiftit, por me besim dhe durim mund të kapërcehen të gjitha pengesat./Horoskopi.vip 

© Të gjitha të drejtat e rezervuara

$ads={2}Post a Comment

Previous Post Next Post