këto janë shenjat e horoskopit që nuk u pëlqen fare shoqëria

Ka shenja të zodiakut për të cilat vetmia është një bekim: ata e urrejnë të jenë pranë njerëzve dhe shoqërimi është një dramë.

Bota u përket ekstrovertëve, pra njerëzve që flasin me të gjithë pa siklet, që bëjnë miq lehtësisht dhe që mbi të gjitha nuk e kanë problem të ndajnë kohën dhe aktivitetet me njerëzit e tjerë. Megjithatë, ekziston një grup i heshtur, i përbërë nga introvertë, të cilët duhet të mësojmë t'i njohim dhe t'i mbrojmë.

Këta njerëz, në fakt, qe nuk duhet  të detyrohen kurrë të dalin dhe të jenë pranë njerëzve nëse nuk duan:  bateritë e tyre  emocionale  rimbushen vetëm kur kanë mundësinë  të kalojnë kohë me veten! Duhet thënë gjithashtu se ka shenja ekstroverte/introverte, pra shenja që ndihen mirë së bashku me njerëzit e tjerë, por më pas duhet të kalojnë shumë kohë vetëm për të gjetur "qendrën e tyre të përhershme të gravitetit".

PESHQIT:

Kjo shenjë inteligjente dhe e ndjeshme është  më pak e përshtatshme për socializim. Arsyeja është se duke qenë  shumë empatikë,  ata të shenjës së Peshqve mund të lëndohen lehtësisht. Për më tepër, duke qenë intelektual dhe ëndërrimtar, ai e ka shumë të vështirë t'i ndajë mendimet e tij me njerëz "normalë", të cilët shpesh i konsideron shumë banalë dhe jo interesantë. Sipas Horoskopi.vip Për këtë arsye, Peshqit duhet të kalojnë shumë kohë me fantazitë e tyre ose të paktën me miqtë që besojnë verbërisht.

GAFORRJA:

Një shenjë e ujit si Peshqit, Gaforrja është  i turpshëm par excellence. Kjo shenjë ka gjithashtu një  personalitet shumë introspektiv dhe të ndjeshëm  që e ekspozon atë ndaj  zhgënjimeve serioze dhe të lehta. Për këtë arsye,  ai përpiqet të shoqërohet aq sa duhet,  duke preferuar të kultivojë një  rreth të vogël miqsh por shumë të besueshëm. Në realitet, kur Gaforrja është në humorin e duhur, mund të kthehet edhe në jetën e festës, por kjo ndodh rrallë dhe, kur ndodh, duhet të përfitoni absolutisht nga kjo!

BRICJAPI:


Të thuash që Bricjapi ka vështirësi të shoqërohet është gjysmë gënjeshtër. E vërteta është se kjo shenjë është një  shenjë shumë e shoqërueshme me njerëzit që i shërbejnë,  me të cilët mund të nisë një bashkëpunim të frytshëm  për të dy ose të paktën për të. Ndryshe, miqtë e Bricjapit mund të numërohen me gishtat e njërës dorë dhe shpesh të zgjasin një jetë. Megjithatë, nëse keni durimin për të fituar besimin e Bricjapit, duke e bërë atë të kuptojë se jeni në gjendje të hyni në jetën e tij pa prishur ekuilibrin e tij, kjo shenjë mund të vendosë t'ju mirëpresë në "rrethin e tij magjik" dhe të kujdeset për ju./Horoskopi.vip


© Të gjitha të drejtat e rezervuara


$ads={2}Post a Comment

Previous Post Next Post