5 shenjat me karizmën më të madhe ja cilat janë ato që pushtojnë këdo.

Ka njerëz që mund të bindin këdo të bëjë ndonjë gjë, ose që janë në gjendje të tërheqin të gjithë sytë thjesht duke hyrë në një dhomë. Këta janë njerëz karizmatikë që kanë mësuar të përdorin sharmin e tyre për të marrë atë që duan.

Natyrisht, përveç talentit, duhet të kesh edhe  natyrën e duhur për të mësuar se si ta shfrytëzosh atë. Ka, për shembull, njerëz që, edhe pse janë të pajisur me sharm të madh, nuk kanë interes të zhvillojnë sa më shumë karizmën e tyre dhe preferojnë të vazhdojnë të shfaqen si “njerëz normalë”. Cilët janë ata që e dinë se janë magjepsëse dhe bëjnë gjithçka për të qenë të tillë?

LUANI

Kjo shenjë është në gjendje të përqendrojë vëmendjen e kujtdo tek vetja dhe veprimet e tij, dhe arsyeja është shumë e thjeshtë:  i pëlqen të admirohet dhe pëlqen të ngrihet mbi të tjerët. Sipas Horoskopi.vip  Luani është i talentuar me një  aftësi unike për ta vendosur veten në qendër të vëmendjes,  duke arritur të  mbledhë rreth tij turma njerëzish  të magjepsur nga forca e tij e karakterit dhe mënyra e tij e të bërit të gjërave. Problemi i vetëm është se Luanët në një moment të caktuar bëhen një pre e vogël e tyre dhe përfundojnë duke e parë veten më të mirë, më të fortë dhe më me ndikim se sa janë në të vërtetë.

SHIGJETARI

Një tjetër shenjë zjarri, Shigjetari është  një lider i aftë për të frymëzuar guxim, vendosmëri dhe besim tek të gjithë ata që e rrethojnë. Kur një Shigjetar beson vërtet në atë që bën, ai është në gjendje të ushtrojë një bukuri të parezistueshme ndaj të tjerëve, të cilët do të ishin gati të bëjnë fjalë për fjalë gjithçka që ata thonë.

UJORI

Kjo shenjë e ajrit është  ekspresive dhe empatike, e pajisur me aftësi të shkëlqyera komunikimi. Për këtë arsye por edhe për  inteligjencën e tij/saj,  ai/ajo është në gjendje të  tërheqë vëmendjen e të gjithëve që e rrethojnë. Të bëhet lider pothuajse nuk e intereson kurrë: ajo që ai pëlqen është të ushtrojë sharmin e tij te njerëzit e tjerë për të krijuar diskutime stimuluese dhe situata të paharrueshme.

AKREPI

Akrepi është në gjendje të ushtrojë  karizëm të jashtëzakonshëm  tek ata që e rrethojnë, të cilët e njohin këtë shenjë si  një lider të heshtur, por i aftë të  imponohet me forcën e tij të karakterit dhe ideve. Sipas Horoskopi.vip  Kur një Akrep hyn në një dhomë, të gjithë e vënë re: i mjafton një gjest i vetëm për të shprehur gjithë sharmin e tij dhe do të ketë botën në këmbët e tij.

DASHI

Kjo shenjë është një nga më të  “fuqishmit” e Zodiakut,  sepse është në gjendje të  shprehë forcë të madhe,  si nga pikëpamja mendore, ashtu edhe nga pikëpamja fizike dhe emocionale. Nëse një Dashi është duke kaluar një ditë të mirë, ai do të jetë në gjendje të tërheqë të gjithë vëmendjen drejt vetes dhe ta kanalizojë atë pikërisht aty ku dëshiron, duke i shndërruar njerëzit që ka takuar rastësisht në një grup të vogël ndjekësish të gatshëm për ta ndjekur kudo./Horoskopi.vip

Post a Comment

Previous Post Next Post