Të mirat dhe të këqijat e dashurisë të njerëzve që i përkasin shenjave të zjarrit

Me siguri dashuria e  Dashit, Luanit dhe Shigjetarit  nuk është për të gjithë. Është për ata që nuk kanë frikë, për ata që kanë ide të qarta për atë që duan në një marrëdhënie, është për ata që kanë vetëbesim dhe nuk kanë nevojë të jenë gjithmonë mbi partnerin për t'u ndjerë të sigurt. Dashuria e tyre është shumë selektive, por pasi angazhohen janë besnikë për gjithë jetën. 

Të mirat e dashurisë së shenjave të zjarrit

Një shenjë zjarri nuk ka kohë për pavendosmëri, ai nuk do të bëhet shpëtimtari i askujt, as nuk do t'u japë mundësi atyre që premtojnë të ndryshojnë.

Janë besnikë

Dashi, Shigjetari dhe Luani janë shenja me këmbët e tyre të vendosura fort në tokë. Disa thonë se e kanë të vështirë të angazhohen, por kjo nuk është e vërtetë. Ata e kanë të vështirë t'u besojnë njerëzve që duket se janë diçka që nuk janë. Ata respektojnë emocionet e kujtdo që hyn në jetën e tyre dhe zbulojnë menjëherë tradhtinë. Besnikëria e tyre nuk fal qëllime të këqija, ata preferojnë të lihen vetëm sesa të ndajnë dritën e tyre me ata që e shuajnë atë. Shenjat e zjarrit janë një zemër që ecën, ata kanë aftësinë për ta vënë veten në vuajtjen dhe gëzimin e të tjerëve. Ata dinë të kuptojnë nga dhembshuria dhe nuk do ta kritikonin kurrë një histori pa ditur rrënjët e saj. Ata pëlqejnë të pranojnë ndjenjat e tyre dhe kjo është arsyeja pse ata respektojnë atë që personi tjetër dëshiron të shprehë kaq shumë. Janë shumë të thella, marrëdhëniet sipërfaqësore nuk janë për ta.

Janë shumë shakaxhinj

Padyshim që Dashi, Shigjetari dhe Luani shquhen sepse janë shumë qesharak, sensi i humorit është letra e tyre prezantuese. Kur dashurojnë, i japin një ngjyrim tjetër jetës së përditshme. Janë të shkëlqyera, dinë të heqin mërzinë e ditëve gri. E qeshura nuk mund të mungojë kurrë pranë tij.

Janë të sigurt 

Sigurisht, shenjat e zjarrit, si çdo shenjë tjetër, kanë dobësi, por ato punojnë shumë për t'u mbajtur të vendosur në vendimet e tyre. Ata janë shumë realistë, të fortë dhe nuk kanë frikë të pranojnë gabimet e tyre. Ata e pranojnë njëri-tjetrin ashtu siç janë dhe vlerësojnë çdo sukses të tyre.

Por cilat janë të këqijat e shenjave të zjarrit?

Sigurisht, shenjat e zjarrit nuk janë perfekte, ka raste kur energjia e tepërt e tyre është arsyeja kryesore pse ne debatojmë. Dhe nëse kësaj i shtojmë se ata janë të rrezikshëm dhe nuk mendojnë gjithmonë përpara se të aktrojnë, gjërat përkeqësohen. 

Janë krenarë 

Shenjat e zjarrit nuk janë mësuar të ulin kokën në asnjë situatë, ata i besojnë çdo hapi që hedhin dhe nëse bëjnë gabime preferojnë të pranojnë humbjen sesa të kërkojnë falje. Kjo rrit tensionin në marrëdhënie, duke formuar një lloj konkurrence të panevojshme. 

Janë dominues

Dashi, Luani dhe Shigjetari kanë një personalitet magnetik, prania e tyre nuk mund të injorohet, ata kanë lindur për të qenë lider dhe kjo mund të jetë paksa e pakëndshme për partnerët e tyre, sepse ata nuk humbasin kurrë në asgjë. Për më tepër, nëse nuk marrin vëmendjen dhe njohjen që kërkojnë, ata largohen.

Janë impulsivë 

Shenjat e zjarrit nuk humbin kohë, shkathtësia e tyre mendore është gjithmonë një hap përpara dhe kjo fatkeqësisht i vë në disavantazh kur bëhet fjalë për emocionet. Ndryshimet e humorit të tyre nuk ndihmojnë. Ata e kanë të vështirë të tolerojnë zhgënjimin dhe përfundojnë duke qenë abuzues.

Janë individualistë

Së fundmi, një tjetër gjë e errët për shenjat e zjarrit është se ato janë shumë individualiste, gjë që mund t'i bëjë partnerët e tyre të mendojnë se nuk duan aq sa duhet, por në realitet u pëlqen të luftojnë për qëllimet e tyre. Nuk ka rëndësi nëse janë shumë të dashuruar, ëndrrat e tyre nuk do të jenë kurrë në plan të dytë. 

$ads={2}

© Të gjitha të drejtat e rezervuara


Post a Comment

Previous Post Next Post