Pajtueshmëria në çift midis Bricjapi dhe Dashi

Marrëdhënia e dashurisë mes Dashit dhe Bricjapit ka nevojë për kohë për t'u zhvilluar plotësisht; dy të dashuruarit duhet të punojnë shumë për të drejtuar forcat e tyre drejt të njëjtit qëllim. Bricjapi dhe Dashi kanë karakteristika krejtësisht të kundërta, mund t'i përkufizojmë përkatësisht si breshka dhe lepuri i Zodiakut; pavarësisht se janë të lidhur në mënyrë të veçantë, bashkimi i tyre nuk jep gjithmonë rezultatet e dëshiruara.

Dashi duket se jeton jashtë kësaj bote , lëviz shpejt dhe nuk ka frikë të rrezikojë. Bricjapi nuk i pëlqen rreziku, lëviz shumë më ngadalë se partneri i tij, por ka vendosmëri më të madhe.

Të dy janë të sigurt dhe të sigurt për aftësitë e tyre, por ata e demonstrojnë atë në mënyra shumë të ndryshme. Bricjapi është modest, i qetë, i organizuar mirë, ndërsa Dashi është i shpejtë, impulsiv dhe shpesh jokonkludues. Siaps horoskopi.vip Të dy janë shumë kokëfortë dhe secili mendon se mënyra e tij e të vepruarit është më e mira, kështu që kur e gjejnë veten duke punuar së bashku, është një luftë e vërtetë për të arritur një marrëveshje.

Ata kanë mënyra krejt të ndryshme të të menduarit : Dashi kërkon gjithmonë mënyrën më të thjeshtë dhe më të shpejtë për të bërë gjërat, megjithatë, Bricjapi është gati të ndjekë rrugën më të vështirë dhe më të kërkuar për të siguruar suksesin e nismës së tij. Pasi partnerët janë në gjendje të kuptojnë njëri-tjetrin, të gjitha dallimet e tyre bëhen pikat e forta të një çifti të plotë dhe të suksesshëm, pasi së bashku ata mund të arrijnë qëllime që nuk do t'i arrinin vetëm.

Dashi është nën ndikimin e planetit Mars , ndërsa Bricjapi është nën ndikimin e Saturnit. Këta planetë veprojnë në mënyra të kundërta, prandaj është e rëndësishme që Dashi dhe Bricjapi të njohin dhe pranojnë dallimet që duket se e bëjnë lidhjen e tyre të pamundur. Saturni është planeti i vendosmërisë, nën ndikimin e tij mund të kapërcehet çdo pengesë; Marsi është energji e pastër, ndikimi i tij jep guxim dhe frymë iniciative. Të dy partnerët kanë një karakter mjaft të vendosur, asnjëri nuk largohet lehtë nga fusha. Në planin profesional, dy shenjat përfaqësojnë një ekip të shkëlqyer, nëse arrijnë ta transferojnë këtë harmoni në marrëdhënien e tyre të dashurisë, çifti që do të dalë do të jetë jashtëzakonisht i ekuilibruar. Por kini kujdes, nëse e gjithë kjo energji nuk drejtohet siç duhet, marrëdhënia mund të shkaktojë përplasje, ndonjëherë edhe të dhunshme. Bricjapi duhet të jetë i kujdesshëm për të mos e zbehur vrullin e Dashit, i cili, nga ana tjetër, duhet të duket më i përkushtuar dhe më pak sipërfaqësor.

Dashi është një shenjë zjarri, ndërsa Bricjapi është një shenjë e Tokës . Dashi është dinamik dhe i paparashikueshëm, Bricjapi është megjithatë më praktik dhe nuk i lë emocionet të ndikojnë në mënyrën e tij të veprimit. Bricjapi zakonisht pyet veten: "çfarë rezultati mund të arrij duke u përkushtuar në zhvillimin e qëllimeve të mia?", ndërsa Dashi, pa asnjë lloj projekti, e lë veten të stimulohet nga gjërat që e rrethojnë dhe kur interesi i tij është më i vogël, ai nuk ngurron ta kthejë vëmendjen diku tjetër.

Të dy Dashi dhe Bricjapi janë shenja kardinale . Ata të dy kanë një aftësi të caktuar për të filluar gjërat, qoftë një projekt apo një marrëdhënie, por më pas ata kanë një mënyrë disi të ndryshme të funksionimit. Me sa duket, roli dominues në marrëdhënie është ai i Dashit, por Bricjapi nga një pozicion më i izoluar mbikëqyr veprimet e partnerit, duke ndërhyrë kur situata e kërkon. Është e rëndësishme që të dy të kuptojnë se kompromisi është çelësi i suksesit të tyre, si në aspektin profesional ashtu edhe në atë romantik.

Cili është aspekti më i mirë i marrëdhënies Bricjapi dhe Dashi?

Forca e marrëdhënies Dashi-Bricjap përfaqësohet nga cilësitë që secili arrin të sjellë me vete në marrëdhënie. Sapo të kuptojnë se dallimet e tyre, në vend që të jenë një pengesë, janë një vlerë e shtuar për t'u shfrytëzuar plotësisht, lidhja do të pësojë një rritje befasuese.

Post a Comment

Previous Post Next Post