Mos i lini kurrë pa përkëdhelje: këto janë shenjat e zodiakut që pëlqejnë përqafimet

Përqafimet janë një nga shfaqjet më të vlerësuara të dashurisë, por jo të gjithë i duan ato. Disave u duken shumë ngjitëse, të tjerë mendojnë se janë fëmijë dhe të padobishëm, por ka (për fat të mirë) njerëz që nuk do të bënin kurrë pa to.

Disa nga shenjat e zodiakut janë kampionë të vërtetë të përkëdheljes , veçanërisht për shkak të ndjeshmërisë së tyre dhe emocionalitetit të tyre shumë të zhvilluar. Për të tjerët, megjithatë, përqafimet nuk janë gjë tjetër veçse një mënyrë për të rimbushur egon e tyre, dhe në këtë rast, këta janë njerëz që duan t'i marrin ato sesa t'i japin.

GAFORRJA

Është  shenja përkëdhelëse e zodiakutPër këtë arsye, në fakt, përqafimet përfaqësojnë sigurinë e një marrëdhënieje të qëndrueshme, por edhe besimin që krijohet mes dy personave që ndihen të qetë me njëri-tjetrin. Ata janë instrumenti par excellence përmes të cilit Gaforrja transmeton butësinë e tij.

PESHQIT

Ashtu si Gaforrja, edhe Peshqit janë një shenjë e ujit me thellësi të madhe emocionale dhe mbi të gjitha ndjeshmëri të madhe. Ata shpesh kanë nevojë për siguri të madhe  dhe duke marrë një sasi të madhe përqafimesh ata lënë mënjanë dyshimet e tyre dhe janë në gjendje të përballojnë sfidat me besim dhe vetëbesim më të madh. Për më tepër, meqenëse Peshqit bëhen lehtësisht melankolikë, përqafimi është gjithashtu një  ilac i përsosur për melankolinë.

UJORI

Në letër është shenja më e largët e mundshme nga dëshira për përkëdhelje. Në fakt është një shenjë e lirë, racionale dhe jo konformiste, e cila nuk i pëlqen shfaqjet tepër të hapura të dashurisë, por mbi të gjitha nuk toleron marrëdhënie shumë të ëmbla. Pavarësisht kësaj,  për Ujorin përqafimet janë manifestim fizik i një intimiteti intelektual që është shumë i rëndësishëm për këtë shenjë. Sipas Horoskopi.vip Ujori nuk i përkëdhel të gjithë dhe nuk e lejon veten të përkëdhelet nga të gjithë, por vetëm nga ata që ai/ajo beson se janë të denjë për vëmendjen, respektin dhe dashurinë e tij/saj.

LUANI

Atij i pëlqen të marrë vëmendje  dhe, për këtë arsye,  i pëlqen të marrë përqafim  sepse ato e bëjnë të ndihet në qendër të botës, i dashur dhe i adhuruar nga ata që e rrethojnë. Nga ana tjetër, megjithatë, Luanit nuk i pëlqen të përqafojë, pasi në një lidhje preferon të jetë gjithmonë ai që merr sesa jep dhe që shpenzon për personin e afërt.

$ads={2}Post a Comment

Previous Post Next Post