Jeni posesiv në dashuri? Gjithçka varet nga shenja juaj e horoskopit: jini të kujdesshëm

Të jesh xheloz në dashuri lejohet: në fund të fundit, pak xhelozi, nëse është e kufizuar, i pëlqen edhe partnerit. Problemi fillon të lindë kur xhelozia bëhet shumë e madhe, gati duke u kthyer në zotërim. Vija që i ndan është vërtet shumë e hollë dhe duhet të keni shumë kujdes që të mos e mbyllni partnerin në një lloj 'kafazi' nga i cili mund të shpëtojë lehtësisht.

Ndër shenjat më posesive të zodiakut gjejmë:

DEMI:

Mund të duket absurde dhe ndoshta edhe e pabesueshme, por Demi rezulton të jetë një nga shenjat më posesive të të gjithë zodiakut, edhe nëse nuk do ta pranojnë kurrë. Kjo është një shenjë me shumë vështirësi në shprehjen e ndjenjave të tyre, por nëse u jepet mundësia të dyshojnë për një sekondë do të çlirojnë të gjithë xhelozinë e tyre, duke e bërë partnerin pronë të tyre. Kini shumë kujdes që të mos luani me ndjenjat e tij.

AKREPI

Me siguri e kishit imagjinuar që në fillim se kjo shenjë ishte në këtë renditje. Një shenjë kokëfortë dhe posesive në çdo gjë që është e tij dhe që është pjesë e jetës së tij (familja, puna, miqtë dhe mbi të gjitha partnerët). Xheloz në nivelet më të larta, prandaj më mirë të mos e zemëroni, sepse mund të jetë shumë i vështirë për t'u përballuar.

GAFORRJA:

Edhe këtu, duke e emërtuar këtë shenjë, ka habi të madhe sepse zakonisht është një shenjë e qetë dhe shumë e rezervuar, si dhe e turpshme. Por për të vlen e njëjta gjë si për dy të tjerët: Janë është xheloz për gjithçka që është e tyre dhe që i përket. Nëse sheh partnerin duke folur apo duke bërë shaka me dikë që nuk e njeh, kalon në krizë të plotë, sepse ndihet i lënë menjëanë dhe për pasojë i braktisur. Me pak fjalë, horoskopi.vip i sugjeron gaforres, të punojë në këtë aspekt para se ta përkeqësojë situatën.

$ads={2}Post a Comment

Previous Post Next Post